Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наместо судии да тепаат они меѓу себе се газат...

Da bea arni Albancite nemase taka da izvikuvaaa.Albancite se vekovni neprijateli na makedoncite .Mnogu malku makedonci znaat deka od samiot vlez na gegite na balkanot na ovie prostori do deneska ima nad 1.200.000 iljadi zrtvi vrz makedoncite.Ednakov na holokaust ,genocid vrz makedonskoto naselenie. Ete zatoa Albancite se krivi, treba li da gi spomnem balistickite bandi.A ti danese sekiras mnogu za makedoncite epten golem zal imasАбе каков Александар, какви 2000 години, какви клетви, какви бакрачи...
Не тропајте бе...
Абе сељачана не се пушта по урбанизирани места... Македонија е таман место за сељаци...
И ај сега уше нешто...
Што им се Албанците криви на сељаците, кој не ги вадат од уста... Како божем Албанците сакале име Македонија да го немало, па гасни комори за истите итн...
И како после ја да навивам за Македонија
Ама, јас пак навивам оти тие се сељаци, и нормално оној што ги пуштил во нивната земја погрешил, а со тоа и ќе ја поправат грешката идните организатори и нема да пуштаат сељаци во нивните убави држави, и нема да се дружат со нивните убави гости, и нема сељачки газ да сере сељчко гомно во таа држава...
Нема клетва, едноставно е... НЕ НЕ БИВА...
Најлошо е што тие сељаци решаваат кој ќе владее во оваа држава.

Срамота за Македонија. Зашто отишле кога ја резилат Македонија.
После Груевски бил крив што не не примаат во европа.
Европа ??? Можеби за едно 60 години
Еве да речеме дека баш тие ликови се степале,ја би те прашал:Ко што слушнав ако е вистина тогаш Богиќ и Пит Булот се тепале. Само незнам колку информацијава држи вода.