Тепачка меѓу „Комитите“ и „Чкембарите“ во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Тие другите, рибари, паткари, гулабари, млекари, покемони! Да рипнат да маваат.

Наместо судии да тепаат они меѓу себе се газат...

Јове грешно разбра комитите истепале еден чкембар :helou:

Ќе ја посочам Турција бидејќи за нив знам како е. Кога игра национален тим се соединуваат сите навивачки групи и заедно го подржуваат тимот и досега не се случил никаков инцидент помеѓу навивачите. Еден од повредените Чкембари ви Хрватска ми е нај добро другарче и душа дава за Пелистер но додека не му се качеш прекуглава не реагира но Комити ги знаеме што се и затоа не обвинувајте само до едната страна. Поздрав:helou:

Човечката глупост нема граници. Наместо да навиваат заедно за Македонија, пијаните кретени се истепале меѓусебе. Ги личи, ашколсун.

Наместо судии да тепаат они меѓу себе се газат...

А пак тогаш, ќе ја оправеа работата... Аман.:tapp:

Па и вие ја надувавте работава ко да е од национален значај дали некој се степал двајца на тројца...Не викам дека требало да биде така али јебига, се дешава све кога ќе се спојат неколку лоши околности а мислам на алкохол,старо ривалство и несреќен пораз на репрезентацијата...Резултирало со фајт али не треба да му се дава толкаво значење, а ако авторов на темата сакал да алудира на нешто сосема трето тогаш не требал вака да ја крсти темата пошо овде претежно се збори за тоа дека се степале ''дебилите, кретените, мамлазите'' итн...

Абе каков Александар, какви 2000 години, какви клетви, какви бакрачи...

Не тропајте бе...

Абе сељачана не се пушта по урбанизирани места... Македонија е таман место за сељаци...

И ај сега уше нешто...

Што им се Албанците криви на сељаците, кој не ги вадат од уста... Како божем Албанците сакале име Македонија да го немало, па гасни комори за истите итн...
И како после ја да навивам за Македонија:)

Ама, јас пак навивам оти тие се сељаци, и нормално оној што ги пуштил во нивната земја погрешил, а со тоа и ќе ја поправат грешката идните организатори и нема да пуштаат сељаци во нивните убави држави, и нема да се дружат со нивните убави гости, и нема сељачки газ да сере сељчко гомно во таа држава...

Нема клетва, едноставно е... НЕ НЕ БИВА...

Најлошо е што тие сељаци решаваат кој ќе владее во оваа држава.
Da bea arni Albancite nemase taka da izvikuvaaa.Albancite se vekovni neprijateli na makedoncite .Mnogu malku makedonci znaat deka od samiot vlez na gegite na balkanot na ovie prostori do deneska ima nad 1.200.000 iljadi zrtvi vrz makedoncite.Ednakov na holokaust ,genocid vrz makedonskoto naselenie. Ete zatoa Albancite se krivi, treba li da gi spomnem balistickite bandi.A ti danese sekiras mnogu za makedoncite epten golem zal imas:)

MEGJUSEBNA presmetka nisto novo, nitu tolku strasno.sekade po svet go ima, kaj site nacii.:toe:

Ко што слушнав ако е вистина тогаш Богиќ и Пит Булот се тепале. Само незнам колку информацијава држи вода.

Остајте ги тие се АЦАБ,ти се молам човече.Познавам еден куп клошари што појдоја и што одат на утакмици да се тепаат и да изиграваат хулигани(Ни Н од навивачи нема кај нив).Море ко нема сите до еден да ги рушат од мавање да не им текни уште еднаш во сала или на стадион да влезат.

Срамота за Македонија. Зашто отишле кога ја резилат Македонија.
После Груевски бил крив што не не примаат во европа.
Европа ??? Можеби за едно 60 години

Да бе европските навивачи све пацифисти....

Bog da cuva i da brani lugeeeeeeee:salut: . Biva li ko narod da sme tolku za nikade jas nemozam da svatam . Vo Hrvatska otidoa da ja bodrat Makedonija a ne da se tepaat :nesvest:. Koga se naviva za Makedonija site treba da bidat obedineti bez razlika na koj klub se navivaci :nenene:. Se bese ok do tepackava . Imase na tribini : Lavovi , Komiti , Ckembari , Majmuni , Lozari , CPB , itn itn itn . i site peea zaedno . Za kogo ? Se znae za drzavata a ne za klubovite koj se vo 2 plan na vakvi natprevri koga srceto se ostava za tatkovinata

Ко што слушнав ако е вистина тогаш Богиќ и Пит Булот се тепале. Само незнам колку информацијава држи вода.
Еве да речеме дека баш тие ликови се степале,ја би те прашал:

Тие Богиќ и Пит Булот имаат ли барем пето одделение...или со четврто се?...
Оти ко ќе се степаат академски граѓани тек тогаш ќе ми биде криво,а не некој деликвенти и маалски мангупи да ми бидат репери за националното едниство на Македонските фанови!
:tapp:

Вака е приказната....

Чкембарите цел ден пееле песни против скопје и комитите ,со еден збор провоцирале.Комитиве не се замарале многу,али чашата се прелила кога двајца чкембари влегле во автобусот на комитите и почнале да пцујат,комитите излегле и почнале да тепаат,чкембарите се повлекле накај нивните автобуси и имало неколку повредени чкембари али ништо страшно.

Имам само еден збор на ова СРАМОТА!!!! :tapp:

Алал да им е на момците му покажаа на светот дека имаме идентитет и тоа каков, па вакво нешто само МАКЕДОНЕЦ може да направи...по оргинално здравје...
А рака на срце и ние овде на форумов не сме лоши, кога ЛУЃЕТО навиваа , а за атмосверата што ја правеа на секаде се зборуваше, не ни текна ниту една тема да отвориме и да им честитаме на дечкиве...
Е сега кога ја усрале први сме да вреѓаме, плукаме и псуеме....и од ова помакедонско здравје...
Во секој случај оргинални сме , ИДЕНТИТЕТОТ Македонски од авион се препознава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom