П
Паган-др
Гостин
За овој и мислев али ме мрзеше да го барам клипотКо на пример овој:
![]()

Се разбудив со тракава и уште ја слушам - Visual Contact - Natural Vibes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За овој и мислев али ме мрзеше да го барам клипотКо на пример овој:
![]()
Абе секој со своето нели : на некој му се свиѓа, на некој не.
Јас сум си комплет навлечен на trance идеологија. Дали било full on, psychedelic, uplifting, vocal, ма euro, ма све, нема проблем. Тие што доаѓаат подолго време кај нас на журки не начекале да вртиме музика од сите кажаните стилови. И апсолутно немаме никакво делење на целата музика. Trance си е Trance.
Има некоја енергија во музиката која ја нема во другите стилови. Дали е до басот, дали до емотивните мелодии или којзнае што е, ја прави најуникатна во секој поглед. Од моменталните жанрови кои се пласираат на електронскава сцена во светов, дефинитивно мислам дека само trance може онака максимално да долови и емоции и се.
Сум кажал милион пати и ке повторам пак : само со trance можеш да осетиш комплетен дијапазон на човечки емоции : од тага, до радост, до среќа, до се.
Толку од мене....
Абе секој со своето нели : на некој му се свиѓа, на некој не.
Јас сум си комплет навлечен на trance идеологија. Дали било full on, psychedelic, uplifting, vocal, ма euro, ма све, нема проблем. Тие што доаѓаат подолго време кај нас на журки не начекале да вртиме музика од сите кажаните стилови. И апсолутно немаме никакво делење на целата музика. Trance си е Trance.
Има некоја енергија во музиката која ја нема во другите стилови. Дали е до басот, дали до емотивните мелодии или којзнае што е, ја прави најуникатна во секој поглед. Од моменталните жанрови кои се пласираат на електронскава сцена во светов, дефинитивно мислам дека само trance може онака максимално да долови и емоции и се.
Сум кажал милион пати и ке повторам пак : само со trance можеш да осетиш комплетен дијапазон на човечки емоции : од тага, до радост, до среќа, до се.
Толку од мене....
Се разбудив со тракава и уште ја слушам - Visual Contact - Natural Vibes
Се поврзано со поимот TRANCE!
Дали слушате, дали ја издржувате (разбрав дека многу и неможат да ја поднесат, ради тоа =Ѕ) музиката, омилени траки, журки, настани и сл.
Прашање за трансерите...
Како се чуствуваш кога си на журка...??? (опиши го моменталното чувство)
мене пример, басот ме излудува, ме дига од земја, звуците ми шетаат по мозок, ме ежат и ми даваат ненормална енергија и у тие момент врска немам дали сум на небо или на земја
НАПОМЕНА: не се дрогирам!!! - само обожавам транс
Прашање #2 - Дали само под дејство на дрога може да се почувствува вистинското дејство на trance музиката?!
-според мене НЕ! (од лично искуство)
**ваши мислења....**:helou:
Исто кај мене. На некои не им се верува дека заспивам со 138 БПМ транс.вака комшија....
секој си го доживуе трансот различно... пример ја.. коа слушам транс и дома знам да одлепам онака да истрипаш шо би се рекло.. нормално без халуциногени субстанци.. ама има луге шо ги опушта.. мене транс ме опушта кога го слушам на тивко т,е коа не ме маа басот у гради... ама попуштам ли ојдов америка![]()
Токму тоа. Транс е уникат, едноставно има неописива енергија музикава, досеа никад не ми се здосадила и да преминам на нешо друго... транс е транс.
Сум слушал и многу други музички правци, и брзо здосадувале, али од транс немоеш да се одвоиш.
Кажи колку е добра тракава, ептен откачава... посебно моментот 5:40 минута...![]()
![]()
Исто кај мене. На некои не им се верува дека заспивам со 138 БПМ транс.Кога слушам една иста трака тивко ме опушта, кога слушам погласно ми дига адреналин. Само транс тоа го може ниту еден друг жанр.
I don't like this place at all
it makes me wonder why I'm here for
...
![]()
138??... не ме зезај.. коа ке заглаам со 148+ дарк псај.. или хардстајл.. не е битен бпм... онака едноставно коа не грми басот опушта.. коа грми басот напади на адреналин.. скоро со секоја побрза музика ми се дешава..
Абе што да се каже, у моментов нема боље од Армин. Се палам ненормално на него(мислам на музиката, да не се разбереме погрешно):helou:Someone take this pain away
Dying to see another day...
Види некоја страна назад, го имам пишено од youtube, closing актот на Armin Only 2008, баш оваа трака е.
Вие барем заспивате.. Јас во креветот претам од многу адреналин...Утрово пред да си легнам, накај 6 часот си пуштив Miracle, Breaking Ties, Sirens Of The Sea (од A&B), неможеше до 7 часот да ми се тргне насмевката од лицето (создадена од сензацијата што ја чувствувам кога ги слушам овие траки).
А што ќе кажете за ова?