Trance музика

Ауф, денеска супер ЕП:

Oceania - Always :vozbud::vozbud::vozbud:

Artist: Oceania
Title : Always
Genre : Trance
Label : Vandit Digital
Catalog Number : VANDIG038
Source : WEB (http://www.beatport.com)
Quality : 320kbps / 44.1KHz / Joint Stereo
Duration : 00:23:35 (53.98MB)
Release Date : 2009-01-19

1. Always (Original Mix) 9:02
2. Always (Stoneface & Terminal Remix) 6:45
3. Always (Mike Shiver Remix) 7:48
Да, да особено S&T ремиксот!!!

По tech е.

А на Мајк Шивер мелодичен!:smir:

Како се чуствуваш кога си на журка...???

па...дефинитивно не се опишува...најтоп...:vozbud:

Дали само под дејство на дрога може да се почувствува вистинското дејство на trance музиката?!

нема везе само шупаци кои не ја доживуваат музиката го праат тоа

Абе што да се каже, у моментов нема боље од Армин. Се палам ненормално на него(мислам на музиката, да не се разбереме погрешно):helou:

добар е ептен ја погоди со In & out of love .. веке ке се венчам со траката :)

koj ja stavil temava pod muzika bre:pos2: ova e za u check this out:tapp: greovi ni edni.

koj ja stavil temava pod muzika bre:pos2: ova e za u check this out:tapp: greovi ni edni.

Со ова сакаше да кажаш, what?

Бај д веј, уште едно супер ЕП денеска. :vozbud:

Mike Emvee - Little Something

Label : Greenlight Recordings
Catalognr : ORAR023
Quality : 320kbps CBR - 44.1kHz
Songs : 03
Source : WEB
Release Date : 20-01-2009
Genre : Trance (Progressive)
Url : www.beatport.com
Tracks

01.that little something (original mix) [08:14]
02.that little something (urban lea remix) [05:33]
03.that little something (zoltan kontes remix) [06:33]

Немам некое лошо мислење за овој вид на музика. Го слушам оној Еуро Транс, Армин,Пвд и слично, само не можам да го поднесувам PSY транс, тоа според мене е премногу монотоно, се тоа па тоа се повторува во песната:toe: Тоа е мое мислење...

не си добро заслушал, не е се така монотоно како шо мислиш. пробај да ги слушаш Vibe Tribe , Ananda Shake, Filteria, Psychotic Micro, па ќе кажеш мислење

Немам некое лошо мислење за овој вид на музика. Го слушам оној Еуро Транс, Армин,Пвд и слично, само не можам да го поднесувам PSY транс, тоа според мене е премногу монотоно, се тоа па тоа се повторува во песната:toe: Тоа е мое мислење...

затоа што немаш многу преслушано.. си чул можда неколку тапа траки и ти оставиле лош впечаток.. но сепак.. се е до личен вкус

не си добро заслушал, не е се така монотоно како шо мислиш. пробај да ги слушаш Vibe Tribe , Ananda Shake, Filteria, Psychotic Micro, па ќе кажеш мислење

тука се согласуем.. до душа и talamasca.. skazi.. infected mushroom.. astral projection.. имаат исто мелодични траки шо може да променат мислење

Да не ти забрануваат дома ти да слушаш квалитетна музика?... или пробуваш да си само интересен, епа не си..

тука се согласуем.. до душа и talamasca.. skazi.. infected mushroom.. astral projection.. имаат исто мелодични траки шо може да променат мислење
Има мнооогу што можат да го променат мислењето. Е сеа ке зборам за Visual Contact - Natural Vibes. У оваа песна ја ги глеам 3 различни делови. 3 пати ме крева ми дига адреналин. Ретко кој може да направи да те крене нешто.

Ако не ти се свиѓа слободно иди на друга тема (нема да бидеме у минус).... има луѓе шо ги интересира ова, даваат мислења, предлози и сл. А темава е СЕ за трансот... така да чил!
ајт поздрав:smir:

Од сабајле сум си пуштил Electric universe - Silence in action.
Стариот добар сет. Ми дига расположение ненормално, преслушајте го многу е опасен:smir:

Од сабајле сум си пуштил Electric universe - Silence in action.
Стариот добар сет. Ми дига расположение ненормално, преслушајте го многу е опасен:smir:

тоа е одличен албум од Electric universe, electric се закон, коа отидов пред 2 год у мкц да ги слушам live, си викам сеа гитари ,сајзери , ке избацат , али дојде само едениот и имаше дј сет без live, а од тогаш тие digital dance баеги пати зезнаа така, најават live, на крајот ништо од live

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom