Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
аман еииии аман, она табуреткана пак се протна.
Магдалена мислам дека баш има голем број на гласoви и ради тоа ова го прават, за да се гласа уште повеќе. Прееска ја дадоја на Екслузив без шминка....синови, од Фнки погрда е!!!!
Нека испадне Русина сеа тоа е тоа:toe:...

За која велиш дека е грда не разбрав?

Јас мислам дека ќе отпадне Ели...од трите што се номинирани за отпаѓање,Маги и Русина заслужуваат да останат..бев за отпаѓање на Вики или Симона но тие се спасија !!!

Одлична вест! Македонскиот вицепремиер за евроинтеграции Ивица Боцевски наjави присуство на елиминациите на Music Idol 3 во Софиjа вечерва. Друштво ќе му прави бугарската министерка задолежена за европски прашања Гергана Паси. Пред тоа дваjцата се на ручек со Боjан и Александар.

:aplauz:

Девојката (Магдалена) не е толку убава, но стварно добро пее, така што ако гледаме само пеенето, измегу женските таа треба да е фаворитка. Изп'рвин се поначудив зашто е толку добра вест тоа што Ивица Боцевски ке се јави во шоуто, но потоа поразмислив и стигнав до заклучок што самиот факт што еден бугарски и еден македонски министар ке учествуваат заедно во една телевизиска емисија сведочи што таа емисија, дури да не е толку квалитетна како што би сакале, на некој начин успеа да провоцира културен контакт мегу нашите народи кој е добар за друштвото и соработката мегу нив и кој е п'рвиот масовен настан, различен от медиумското присутство на Мадеконија во шоуто на Слави Трифонов и на Бугарија во Утрински весник.

Можеби Русина и не е најдобрата пејачка од номинираните, ама па мене ми е најубава, ептен ми е нежна некако :back:, а и македонка е од Пиринска Македонија, поточно од Благоевград. Плус тоа воопшто не пее лошо има некаква чудна меланхолија во нејзиниот глас, што и дава специфичен шмек на секоја песна што е изведена од нејзина страна.

Сеа шо јес јес, на сурат е малце крива, ама пак брат едно прашање. Му го клаваш?

пиххх дума не става, лице си е лице ама тој гз што еднаш го избаци во тие танга-комбилизоните беше вансериски, се излигавив како дога =)
он.
Ивица БУцевски гостин, Буугари ќе ве фати преродбата и вас :).(Доста да беше ќе имаше фрка) Едвај чекам да видам што и како ќе пее Сања, можам да препоставам какви крици ќе излезат од неа денес.

Слепецот ИДНАТА недела мора да си оди:helou::helou::helou: Заради неа, сите квалитетни испаднаа

Жал ми беше за Ели бидејќи отпадна, ќе ми беше жал и за Русина. Ја да бев на место на Викторија или на Симона, сам ќе си отидев, ќе ме јадеше совест не за друго.

Слепецот ИДНАТА недела мора да си оди:helou::helou::helou: Заради неа, сите квалитетни испаднаа

И јас сакам да си оди Вики ама сеедно не мора така да ја нарекуваш.
Девојката има тажна приказна и нормално е да има многу свои фанови и во секој случај таа пее добро, но не најдобро.
Не се смеј на такви работи и не збори иронично и со потсмев лица кои имаат недостаток! Имај општа култура малку и чуства.

Мислев Русина ќе си оди, Ели ми е многу мила и девојка која е родена за на сцена, има огромна харизма и шармантна е. Има убава боја на гласот но не може да пее високи тонови. Кога тогаш ќе испаднеше иако ова е прерано.

Сега на ред и време е Вики и Симона (тоа беше она малоно нели?) да испаднат. Симона ја облекуваат како тетка, аман има 13 години. Денес Ели беше кул облечена и уште неколку девојки во фармерчиња и блуза а Симона земала сатенска кошула и штикла огромна. Свашта :toe:
А смешни ми се имаат неколку пара чевли и секоја емисија девојкиве си ги менуваат :pos2: Рецесија јебига :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom