Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Јас не знаев дека ако не си убав треба да бидеш граѓанин од втор ред (следно ад не шетаат по улица или ако шетаат со марама?). Искраено не ги разбирам ваквите размислувања.
Навистина не можам да го сварам ова. Сите сме луѓе под едно небо родени. Навистина е жалосно таков талент за кој најпознатите светски музичари рекоа дека е еден од најдобрите што ги имаат слушнато да биде дискриминиран затоа што не е убав. Жалосно е што женава изгубила 30 години од животот без да пее јас мислам дека сите ние ќе сме биле малку душевно побогати.
Сепак мило ми е што повеќето не мислат така, а жената убава неубава ќе биде видена и чуена и запаметена.

А само некој да се помачел да отвори на википедиа и да прочита за нејзината биографија ќе разберел и ќе знаел дека можеби не е убаво од надвор но е навистина убава од внатре. Самата се има многу жртвувано за семејството и пред се за нејзината мајка. Ретко кој од музичкава сцена и од идолите на новата генераија може да го каже истото. Убавината пред се треба да се бара во човечноста.

Шо ти е поентата бе чоек, дека не постојат грди луѓе? Постојат! и ова Сузан Бојл е една од најодвратните суштества во животот шо сум ги видел. Едноставно нема ни у од убавина во неа, а то колку е добра по карактер итн. нема никаква врска со надворешната убавина.

И да како секој нормален чоек шо не се прај сосила многу либерален, пријатно ми е да гледам убави нешта, а непријатно ми е да гледам грди нешта. И готово крај на дискусија, одвратна е и непријатно ми е да ја гледам, нема да лажам и да се прам лицемер за да испаднам нешто „подобар“ по карактер во очите на другите.

П.С. Шо се тиче концертот денешен, Магдалена, Александар и Бојан напраја растур и не е фер ако еден од нив не победи. Викторија и Симона под хитно аут, после нив Александра, Димитар па Русина. Чудна работа е ова Русина на почеток многу ја дискредитирав ама сега некако не ме нервира толку.

Да додам исто дека Александар пак подголтна на сред песна, два пати му се дешава вака да згреши на пеење и мора да е посигурен за да победи.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Шо ти е поентата бе чоек, дека не постојат грди луѓе? Постојат! и ова Сузан Бојл е една од најодвратните суштества во животот шо сум ги видел. Едноставно нема ни у од убавина во неа, а то колку е добра по карактер итн. нема никаква врска со надворешната убавина.

И да како секој нормален чоек шо не се прај сосила многу либерален, пријатно ми е да гледам убави нешта, а непријатно ми е да гледам грди нешта. И готово крај на дискусија, одвратна е и непријатно ми е да ја гледам, нема да лажам и да се прам лицемер за да испаднам нешто „подобар“ по карактер во очите на другите.
Ако не сакаш да го гледаш можеш слободно да го исклучиш телевизорот никој со сила не те тера ништо.
Аената не е одвратна. Баш е симпатична бабичка. Само што ти во твојата глава имаш сместено некој искривен концепт за тоа како треба да изгледаат луѓето. Сепак за жал таквите размислувања ги тераат и другите да гледаат така на работите.
А дали навистина светот несака да гледа неубави луѓе допрво ќе се види. Само ми беше многу смешно кога го гледав шоуто едно згодно девојче во првите редови и се смееше кога испадна на сцена. Сигурно си мислела дека оваа е ненормална. Ама на крај испадна она да влезе во наредниот круг, а истото тоа девојче кое немаше практично никаков талент имаше аудиција од едно 5 секунди кога над глава и се активираа три иксови и ја избркаа од сцена. Така да само луѓе без талент се тешат со такви работи.
И уште нешто многу важно ќе напоменам да не дојде никогаш ден кога моето размислување ќе се смета за либерално бидејќи сега за сега се смета за човечко и можеби за некој индивидуи лицемерно иако не за мене.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
2
Иван Ангелов беше најдобар и ако каже некој лошо за него многу ќе се изнервирам!

Член од
20 април 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
Новите 5 загрозени од елиминации!

Новите 5 загрозени од елиминации!

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Do sega Aleksandar, Bojan i Magi mi se najdobri so Eli Radanova. Vecherva Aleksandar rasturi!!!
Shto se odnesuva za Suzan Bojl, ima Extreme Makeover ako ste gi gledale tie epizodi na FOX mislam deka idat...... ke ja sredat ke ja doteraat i sve ke bide cakum-pakum. :D
Inache u Idolov mnogu fali organizacijata u OT, voditelite se 0.
Inache novost od OT e deka Emotion sorabotuva so Pink, i valjda u novata sezona u OT nema da ima LS kao shto imashe do sea, poshto na Pink Music shto mozhe da se prati preku net, go iskljuchija LS-ot :( , a se prenesuvashe koncertot od Sava Centar. Mnogu verojatno e deka u novata sezona ke se pee i turbo folk :( .
Inache ja mislam deka ovdeka ke pobedi Bojan, poshto ja peeshe Plava ciganko od Mile Kitic, a Mile Kitic mu ja namesti (chitaj kupi) pobedata na Adnan u OT, a i bil megju prvite koj mu ja chestital pobedata na Marko Kon na Beovizija. Znachi it's all about Mile Kitic!
Дај објасни малку подобро за какво ЛС станува збор и што нема да недостасува во оваа сезона: меѓународното емитување, прегледите од Академијата, или нешто друго?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Иван Ангелов беше најдобар и ако каже некој лошо за него многу ќе се изнервирам!
немој те молам да се изнервираш..
денес ќе кажуваат кој 5 ќе бидат загрозени??:duel:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Загрозени се Вики, Ели, Маги, Симона и Русина
Секоја недела Маги, Вики, Ели, Русина се загрозени, а најодбивна мене ми е Александра Жекова:tapp: Али од овие загрозени, би сакала или Вики или Симона да испадне​

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.004
Поени од реакции
18.776
Шоуво стана ептен бедно, заради личната трагедија и возраста на некои од учесниците отпаѓаат големи таленти, како што е Магдалена Џаванарова која што има вонсерииски вокал, ова нема смисол да се гледа веќе.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Маги отпаднаааааааааа???? :nesvest:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.745
аман еииии аман, она табуреткана пак се протна.
Магдалена мислам дека баш има голем број на гласoви и ради тоа ова го прават, за да се гласа уште повеќе. Прееска ја дадоја на Екслузив без шминка....синови, од Фнки погрда е!!!!
Нека испадне Русина сеа тоа е тоа:toe:...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ВИКИ и СИМОНА? До кога тие две ќе бидат во шоуво?
И јас мислам дека ова со Маги намерно го прават за да се гласа повеќе:pos2:И јас сакам од овие три Русина да излезе

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Леле баш сакав некоја од нив две да отпадни, од Вики или Симона ама ништо.Само Меги да не отпадни.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Кој гласа за Симона,не ми е јасно,ај може има добар глас,ама сите песни било забавни било народни ги пее со иста интонација,монотона е,башка коа ќе ја накриви тоа устата,ууууфффф,ко тулумба е,и сеа треба магде,русина или ели да отпадне ради неа.Па и Вики,јас разбирам слепа е,глупаво е што пишувам вака за неа,може и има некој талент,макар не се споредува со никој во шоуто,сепак неможе да направи атмосфера,тапа е малце,и башка у сред песна го мења гласот од детски до возрасен,make up your mind already.А мои фаворити се Жекова,која уште на стартот се покажа во најдобро светло,јесда забушава у задње време,за Магдалена немам зборови и Бојан кој единствено само он знае да направи атмосфера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom