1500€ за секс на јавно место

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
А нас вака јавно што не ебат со огромниве казни секојдневно? Тоа кој ќе го плати? Абе апашка работа мајката, стај некоја казна да му дотераш умот на човек ако е така сегде низ Европа ама да му уништуваш живот за обична глупост? За 1500 евра треба пола година да работи човек кој има просечна плата во Македонија. Мислите ли вие малку бе таму во таа владата? Ние ви дадовме власт и ќе ви ја одземеме тоа да знаете.

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
За тие 1500 евра - СОБА ВО ХОТЕЛ ќе си земам.

Доле влада , лопови едни!!!

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Ние ако имаме 1.500€ нема да се ебаваме по паркови и шуми, покрај реки и во автомобили! :smir:
:pos2: Па тоа и јас викам.Казните се Европски , платите никакви.
Месечна максимална плата на просечен Македонец е 200 евра...
А казната 1500... значи имаш да работиш 7 ипол месеци за да платиш казна (која си ја завршил за 30-40 мин во просек)!!!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
:pos2: Па тоа и јас викам.Казните се Европски , платите никакви.
Месечна максимална плата на просечен Македонец е 200 евра...
А казната 1500... значи имаш да работиш 7 ипол месеци за да платиш казна (која си ја завршил за 30-40 мин во просек)!!!
Ќе мора финти да правиме, го знаеш ли оној виц кога маж и жена патувале со автобус од Струмица до Скопје, арно ама на жената и се присакало и седнала во скутот на мажот ама немала како да мрда, кога кондуктерот прашал, кој е за Скопје а жената почнала да потскокнува и да вика: СИТЕ СМЕ ЗА СКОПЈЕ, СИТЕ СМЕ ЗА СКОПЈЕ!
Зарем и ние такви финти ќе треба да правиме за да не не фатат?

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Ќе мора финти да правиме, го знаеш ли оној виц кога маж и жена патувале со автобус од Струмица до Скопје, арно ама на жената и се присакало и седнала во скутот на мажот ама немала како да мрда, кога кондуктерот прашал, кој е за Скопје а жената почнала да потскокнува и да вика: СИТЕ СМЕ ЗА СКОПЈЕ, СИТЕ СМЕ ЗА СКОПЈЕ!
Зарем и ние такви финти ќе треба да правиме за да не не фатат?
:pos2::pos2::pos2::pos2:
А ти за каде си (потскокнувај сега дома) ?? хахахаххахаха:pos2:

Изгледа ќе треба така:uvo:

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Јас немам пари ни за автобуска карта! :kesa:
Епа значи има решение.
Наместо да плаќаме 1500 еу казна, иде есен ...
Ќе собираме лисја по парковине и по улицине? а? Сакаш??Ме имаш и мене за друштво!
А што се однесува до автобуските карти... Ајде бе, немаш гајле...Ваљда знаеш да играш голф!!! Односно да бидеш тутор за голф...Мисли зашто :pos2::pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
А го изгласаа си ли овој закон или сеуште е само предлог?

Самара Морган

Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Да ја покажам мојата поента за голфот само... Замисли се себе позади и готово!
А инаку , ова е сеуште предлог закон. И ако се донесе , стапува на сила од 1ви Јануари 2010 година.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Еден школски ми кажуваше дека некој комшија негов го фатиле џандарите на дело. Дечкото ја работел цурата во кола позади топилницата во велес. Таму е тивко и нема никакво движење, ама џандарите им текнува каде може тоа да се направи и редовно патролираат, не се исти во вицовите и во реалноста.
И колку го казниле?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Деца не се сексајте на јавни места веќе. Поарно 1500 евра в џеб, хотелче, добра цура и то. Ако немате партнерка ќе си платите екстра.

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Кај и на свршување да внимаваш па и на цајкани пичку матер...:pos2:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Хехе а јас баш мислев да силувам по влезови и темни улички деновиве.Ништо, касни марсовка со групата:toe:.Туку 1500 евра!!!
Ехеееј треба стварно луд да бидеш за да ризикуваш.А и нашиве да не се заборавиле малце.А мора ли во пари да се плати или може да се замени како и другите казни?

Kajgana Shop

На врв Bottom