1500€ за секс на јавно место

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Поголема глупост не сум слушнал...на владава само тоа и е утка, зашто од една страна стимулира Луѓе правите деца а од друга страна ако ве фатиме како се клецате на јавно место 1500е казна...нема логика нели..пушти ги луѓето нека уживаат, кој будала би се клецал во кола ако има стан и кревет мислам...значи кај немаш уште толку да немаш, кога ќе те фатат ќе треба да си ја продадеш колата зенската гарант ќе ти раскине и после ќе си свиркаш...дај да направиме нешто да го избришат законот зашто и јас не можам секад да си клецкам дома :vozbud:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Прво би те исправил дека никој при кревет не би клецал на јавно место. Ако те фати криза братче или те понесе атмосфера ќе клецаш и ќе скокаш од радост :pos2:
А инаку за законов немам зборови. КАТАСТРОФА. Па 1500 евра да платиш казна во денешно време и тоа не за некој тежок прекршок, туку за ваква потреба е срамота. Ај да видам што ќе рече владата ако се воведе казна за нешто што нив лично ги засега. Или они кога биле млади секогаш клецале дома (а родителите им гледале ТВ во другата соба и се чуделе од каде идат чудни звуци:kesa:).

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Мислам дека казната е претерана, друго се сомневам дека некој би се осудил на јавно место да има секс, посебно во парк, некоја улица на која што постојано има луѓе, кафич. Не би те коштало ништо ако отидеш дома да го правиш тоа или кај некој другар/ка или пак во некој хотел/мотел. Не верувам дека до толку не би можел да издржиш. Па луѓето цела година дали земаат 1500 евра плата а не пак да платат толкава казна.:toe:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Мислам дека казната е претерана, друго се сомневам дека некој би се осудил на јавно место да има секс, посебно во парк, некоја улица на која што постојано има луѓе, кафич. Не би те коштало ништо ако отидеш дома да го правиш тоа или кај некој другар/ка или пак во некој хотел/мотел. Не верувам дека до толку не би можел да издржиш. Па луѓето цела година дали земаат 1500 евра плата а не пак да платат толкава казна.:toe:
треба од нешто да се полни буџетот. А ова е баш насочено кон тинејџерскиот секс.

Член од
3 август 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
Mi tekna edna situacija sto veruvam deka site sme ja imale,
ili kogas togas ke ja imame pa ako moze neka me popravi nekoj ako gresam.
Me interesira koga te zapira policija i te maltretira, u niedno vreme, te ubeduva deka si vozel prebrzo na Partizanska, ili deka sigurno si pivnal nekoja, ili koga go povisuvaat tonot i te provociraat......
Dali oni podlezat na kazna od 1500e za seks na javno mesto!?

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Mi tekna edna situacija sto veruvam deka site sme ja imale,
ili kogas togas ke ja imame pa ako moze neka me popravi nekoj ako gresam.
Me interesira koga te zapira policija i te maltretira, u niedno vreme, te ubeduva deka si vozel prebrzo na Partizanska, ili deka sigurno si pivnal nekoja, ili koga go povisuvaat tonot i te provociraat......
Dali oni podlezat na kazna od 1500e za seks na javno mesto!?

хехеххе закон !!! И тоа е секс комлетно те подржувам хехе:vozbud::vozbud::vozbud:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
за некоја активност да се дефинира како секс, треба да има пенетрација. во горниов примр нема.

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
А казната од 1500 евра си ја делат партнерите или секој што е вклучен плаќа по 1500 евра?:pos2::pos2::pos2:

Член од
20 февруари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
ebes begas,,,,,,,,so e ova,,,vo sad,,,znaes li kolku pati ke ebnes ,,,duri i ke te fiskaliziraat...hahahahh a ovie 1500 so 1500?

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Не постои ништо покурвински да изнајмиш хотелска соба за секс
Јас мислам дека нема ништо по курвински од мало дете од 5години да види како типката му го пуши на типот или како типот ја ебе од позади во 21.00 во градски парк. Иди после објасни му што видел и моли се да му пројде траумата пошто е мало кај може да разбере...

Добро ти е ова...него да не дробиме празни моабети...бил некој казнет? Се спроведува законов? Ви тропнале на замаглено стакло?
Два пати имам отидено во паркингот-во парк што е парк кај александар палас и под 6 коли паркирани со замаглени стакла и луѓе на задно седиште немам видено. А и немам видено да дошол некој да ги собере, а уште помалку и да им даде 1500 евра казна:uvo:

Piters

Collector
Член од
19 април 2009
Мислења
455
Поени од реакции
43
Што правиме со Групњак..

да речеме 10 актери x 1500 евра
или 10 актери x 150 евра ??? Не е јасно, ќе го молам горенаведениот наслов да го појасни законот, да не дојде до заблуда...

:pos2:

Branko is Back

Im The Best
Член од
16 мај 2009
Мислења
114
Поени од реакции
8
Dokolku toa se pravi sred bel den, i recimo na plostad kaznata e ok. No nemoze da bara 1500 € za zaljubenite na vodno. :tv:

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
Dokolku toa se pravi sred bel den, i recimo na plostad kaznata e ok. No nemoze da bara 1500 € za zaljubenite na vodno. :tv:
ti i; dasi nema[ gajle nema[ ni preku denn ni naver;er ni javno seks mislam so zena a do9kolku te fatat so parnerot e toga[ brane mislimuja:sekss:

Kajgana Shop

На врв Bottom