1500€ за секс на јавно место

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Кој плаќа партнерот или партнерката (или во ретки случаи кај шо имаме 2 партнери или 2 лезбвејќи) Кој плаќа ?=)

Член од
12 мај 2009
Мислења
9
Поени од реакции
3
А бе кого го боли кур дали некој се секса или каде? Тоа е само параван, маска, меѓутоа и тоа како ги боли кур да ви земат пари. Инаку, што ќе прави Гвујо кога ќе му престане мандатот? Зарем не гледате дека сите закони што ги носат се во функција на полнење на нивните џебови? Значи, не е битно дали си убил човек, дали си ограбил банка, дали си силувал некоја девојка, кого го боли кур за тоа, НО - ако си паркирал погрешно, ќе те бараат под дрво и под камен, зашто тука можат да земат пари, 20, 30 евра, колку и да се, важно е да се наполни џепот на Гвујо! Член сте на ВМРО? Во ред, 3% од платата или пензијата членарина. Ако не, следниот месец сте распределени на ново работно место, нормално, со двојно пониска плата. Но, кој ве ебе сите вас, македончиња прости, биравте - трпете и голтајте. Среќен сум што повеќе не живеам во оазата на мирот, ха ха хаааа....

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Imaat li do sega kazneto nekoj za ova?

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Катастрофа од толку други битни работи што не се решени во Македонија тие се фатиле за секс на јавно место абе трагично е све ова

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
мене на дело ме имаат фатено, али еднаш ме почекаа да се облечам па ме тресеа, а втор пат сакаа да ме казнат за непрописно паркирање (на полигон) :pos2:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Дали ова важи и за зоофилите?

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Поглуп закон неможеле да донесат...

Абе јас ако сакам на хауба ке ја качам и да офка цело мало да ја слуша...

Кај сакам има да евам што има они да ми кажуваат :uvo:

S

Stef Bachatero

Гостин
Ти можеш да го тужиш за војаерство со кој може да иде 5 години затвор.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ууф колку поголема ќе му биде возбудата! :smir:

Член од
31 јули 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
1500 evra za sex na javno mesto, pa dobra para e toa da se zemi :vozbud:dali ke mi platat skoj pat:baeh:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
А бе кого го боли кур дали некој се секса или каде? Тоа е само параван, маска, меѓутоа и тоа како ги боли кур да ви земат пари. Инаку, што ќе прави Гвујо кога ќе му престане мандатот? Зарем не гледате дека сите закони што ги носат се во функција на полнење на нивните џебови? Значи, не е битно дали си убил човек, дали си ограбил банка, дали си силувал некоја девојка, кого го боли кур за тоа, НО - ако си паркирал погрешно, ќе те бараат под дрво и под камен, зашто тука можат да земат пари, 20, 30 евра, колку и да се, важно е да се наполни џепот на Гвујо! Член сте на ВМРО? Во ред, 3% од платата или пензијата членарина. Ако не, следниот месец сте распределени на ново работно место, нормално, со двојно пониска плата. Но, кој ве ебе сите вас, македончиња прости, биравте - трпете и голтајте. Среќен сум што повеќе не живеам во оазата на мирот, ха ха хаааа....
Е не па коњушница ќе ја прајме држава оти вие имате Грујо комплекси.И јас сум среќен шо не живејш тука.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
не е човек дете да направе надвор од дома :toe:

хотелска соба, за 500ки има, цела година рефус че а праам

C

cige

Гостин
Imaat li do sega kazneto nekoj za ova?
Еден школски ми кажуваше дека некој комшија негов го фатиле џандарите на дело. Дечкото ја работел цурата во кола позади топилницата во велес. Таму е тивко и нема никакво движење, ама џандарите им текнува каде може тоа да се направи и редовно патролираат, не се исти во вицовите и во реалноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom