Дали се сметате за секси?

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
НЕ! не се заебавам, и едноставно така мислам. има некоја граница сексипилот, што ЈАС сметам дека ЈАС не ја преминувам. ништо чудно во тоа, едноставно такви ми се критериумите. или сум премногу самокритичен, сеисто =)
sex appeal е релативна работа, пошто секој различно ја вреднува и секој различно ја замислува.
:back:
јесте да друже, ама има еден критериум кој е универзален да си секси, тоа е изгледот и фигурата...
а однесувањето, т.е поставувањето на личноста(според која можеме да претставиме дали е секси или не) секој различно ја вреднува.....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас че бидам многу секси :icon_lol:.

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
pa definitivno sum seksi ,,,,taka mislam jas a i decko mi znaci glasav da-zeni i se gordeam so toj fakt :baeh:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...ООоооо, едно големо, јасно, категорично НЕ!...не знам, едноставно не сум вљубена во моето тело...:nesvest:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не сум нешто вау човек да падне на гз кога ќе ме здогледа секако имам нешто што на мојот партнер му е секси ама не значи и дека на други би му било а и не ми е битно другиот што смета важно ми е мислењето од партнерот

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Кога-како. Убав не сум, ама секси знам да сум. Ако не претерам. Тогаш ме викаат петел или прч.

Lev testis

Антички македонец
Член од
17 август 2009
Мислења
114
Поени од реакции
9
Која сака да провери дали сум секси, ќе и пратам мсн по пп, па нека одлучи сама. :)

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Апсолутно не.И не ми е понижувачко тоа едноставно реално е така.Јас себеси воопшто не се сметам за сексипилна личност:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не. Незнам зошто ама едноставно мислам дека не сум секси.

Jasminka-INTER

ГО САКАМ ИНТЕР
Член од
27 април 2009
Мислења
72
Поени од реакции
10
Тие што ме познаваат велат дека сум била сексипилна, ебазовна и малку курвеста...хехехеех

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Тие што ме познаваат велат дека сум била сексипилна, ебазовна и малку курвеста...хехехеех
Јасминче верен фану на Интер...болдот...колку малку курвеста си,во кој смисол на зборот ???

Jasminka-INTER

ГО САКАМ ИНТЕР
Член од
27 април 2009
Мислења
72
Поени од реакции
10
Јасминче верен фану на Интер...болдот...колку малку курвеста си,во кој смисол на зборот ???
Често мењам партнери, а малку и ги провоцирам...заводничка ( некој го преведува како курвеста).
Али мене не ми смета тоа ,,курвеста,,.

M

marsovka

Гостин
Често мењам партнери, а малку и ги провоцирам...заводничка ( некој го преведува како курвеста).
Али мене не ми смета тоа ,,курвеста,,.
душо без навреда ама дали си свесна што само напраи или пак си од оние кои го гледаат нетот за лов на месо

on topik: зависи како ќе ми фирне и на која нога сум станала и која личност сум денеска

Kajgana Shop

На врв Bottom