Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
------<-<@ Кајгано, никоја на светов не е поубава од мојата љубена. А како може да се води љубов без да се сака? Не разбирам.

воне - Ружна татарка! На мајкати да и го -----ам, ебате татарттата, научи да збориш макседонски па посл,е прај ми муабт. Кај се собреавте на кајгана!?

Скорпио20 : Фала за се. Фала што ме сакаше. Фала што те сакав (уат д фак???!). Фала што помина време со мене. Но мораше да прекинеме да ставај крај. Те сакам и јас. Збогум

ДрПетар* Те сакам дека ми недостигаш и дека сакам да те видам сакам со тебе ноќта да ја видам итно е битно е каде си ке стигнам само да те видам.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Благодарам што посочи Немирна,знаеш ти ние колку сме загрижени за твоите чуства.:pipi:
Признај дека се грижиме како колектив за сечии чувства:pipi:
Ајде отвори се и кажи колку пати дневно плачеш и се вознемируваш поради нечиј неоправдан у школо, нечија депресија предизвикана од дождот, и слични трагедии :(

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Признај дека се грижиме како колектив за сечии чувства:pipi:
Ајде отвори се и кажи колку пати дневно плачеш и се вознемируваш поради нечиј неоправдан у школо, нечија депресија предизвикана од дождот, и слични трагедии :(
Јас до сега 3 пати плачев на ова. :(:cry:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Garfield: Пциште сестроебно, фриказоиден гремлину мене ли најде бре да ми сереш, мене ли, лајнојадачки чувашки ќелеш, сeстра ти татарска пциштофриказоидна.

АВЦ: Хазарите без проблем си го остваруваат својот план МОЈСЕЈ 2.:)

Concrete:.....:)....kako ste moi firomski ovcicki!? :) :)

Gorazds: Да му се серам на рошавото лице на БЦ!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Mak.Tigar

Ја не пушам и појма неам,ама еве дојдов да пишам.

ехехехе.... имам пробано неколку пати бе, не е вистина дека појма немам... точно знам за што зборам :)))

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Светска економска криза

Aceva: Без сомнеж, настан на годината а можеби и на столетието. Еве веќе ги гледам моите ученици, веќе ги чувствуваат последиците. Наместо Марлборо, пушат Родео. На парче! И после ќе ми речат Македонија не била засегната...
Ах, учебниците ќе ми ги менуваат, а богами и атласите.

pio-pzs: Абе остај ти тоа, дали гледаше кога полнеа гласачки кутии овие опозиционерите? Ама џабе им епак 63 резервирани фотелји си имаме во ПарламентОт. :icon_cool Вмро-вмро, дај да залепам некоја плаката од тебе на чело. :drk:

concrete: abe... da... gwujo... ima zamesano prsti... ili ne, kakoidae. benzinot poeftini... a jas... uste go vozam...ladicevo na plin... kaj se sega regulatorite... na gwujco... da ja namalat cenata...?:):) ili mozebi lepat plakati kaj obama...koj kje go spasi svetot... kako crniot vitez... ili bese toa supermen... iako cundo pisuvam... i mozda ve potsekjam na nekoj politicar... sepak ne sum jas kiro gligorov... prestar sum za takvi raboti da pravam... aaa... rade... ruceko:):):)

Bacillus_Gagous: The global financial crisis of 2008 is a major financial crisis, the worst of its kind since the Great Depression, which is ongoing as of December 2008. It became prominently visible in September 2008 with the failure, merger or conservatorship of several large United States-based financial firms. The underlying causes leading to the crisis had been reported in business journals for many months before September, with commentary about the financial stability of leading U.S. and European investment banks, insurance firms and mortgage banks consequent to the subprime mortgage crisis. Beginning with failures of large financial institutions in the United States, it rapidly evolved into a global crisis resulting in a number of European bank failures and declines in various stock indexes, and large reductions in the market value of equities (stock)commodities worldwide. The crisis has led to a liquidity problem and the de-leveraging of financial institutions especially in the United States and Europe, which further accelerated the liquidity crisis. World political leaders and national ministers of finance and central bank directors have coordinated their efforts to reduce fears but the crisis is ongoing and continues to change, evolving at the close of October into a currency crisis with investors transferring vast capital resources into stronger currencies such as the yen, the dollar and the Swiss franc, leading many emergent economies to seek aid from the International Monetary Fund. The crisis was triggered by the subprime mortgage crisis and is an acute phase of the financial crisis of 2007–2008. *цитирано од кајгана форум, преведено и ставено на главна на wikipedia.org

babydol: ccc no coment!!!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Toпорчо: Какво е този светски економски пробљам? Њама какво да се нервирате, поне вв Блгарија ште видим ефекти од този криза кога Вардар осигурение њама да го нуди ова во својата понуда. А како това ние не се нервираем, не трјаба и при западна блгарија да го има този нервоз.

Ова го можат само НАЈДОБРИТЕ
КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА БУГАРИЈА БЕЗ НИКАКОВ ДОПЛАТОК + ГРАТИС ОСИГУРУВАЊЕ НА БАГАЖ

Фанатик: :pos2::pos2::pos2: svetska kriza be da, super se zivee ne zaebavaj vladava prevzede super merki. svetska kirza vo strumica moze kaj zaev zajko kukurajko :pos2::pos2::pos2:

Јове_Бт: Се согласувам дека светската економија е на удар и тешко ќе се опорави, првенствено Америка. Не е тоа шо беше. Ни Реал Мадрид не е тоа шо беше, во недела сметката од рецесијата на ноу камп ќе им ја достави Лео Меси. ОЛЕ! А за Битола? Чупињата уште пијат Собиески, ние уште им плаќаме. Нема економска криза, а ни сексуална фала богу.

Точкест: Јебемти криза бачко и се, кафе на раат од кризата не можам да испијам. Еве и сега кризирам!!! Аааааааа. Да не беше саканата моја и пушењето, ептен ќе искризирав. Ченто багра ту д гејм, јоу јоу репрезент ноу крајзис.

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
BlinD: Абе е*и ти кризи и ово оно ... кој го интересира тоа ... ај да реметиме некој ... Еј Еј Еј ... Знам ... ај да ја реметиме кризата... :vozbud:

ПараноиК: F*ck the crisis... I have a PhD... xD

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Свецка Криза...

т.е Свецка Економска Криза....

тоа е криза како што кажа комшијата соколе предизвикана од криза т.е недостиг на превриено сирење кое во недостиг на млеко од австралиските и останатите овци за волна од која се изработуваат џемперчиња и ракавички за студовите во зимата која кај ескимите е многу студена и кои се топлат со сало од фока која плива во водата која пак е течна ама е солена а солта се јодира и како таква се користи во исхраната која пак е важна за да сме здрави и среќни т.е да не кризираме за храна што дополнително би ја влошило кризната состојба предизвикана од еконската глобална криза од која пак цел свет кризира и така ние чустуваме последици т.е недостатоци од оваа криза која предизвикува криза т.е недостаток на некои нешта кои пред тоа ги имало ама сега ги нема а ги нема дека е криза нели е сега оваа криза не погодува сите како што робин во срце ја погодил неговата лејди која пак имала титула лејди што ти е нешто преодно во британскиот систем на пат за квин ама еве и квинот кризира и ќе го стега ременот поради кризирањето кое е пак во глобални рамки и познато како економско кризирање... инт

мој осврт на тема кризирање и последици...

Ексклузивно за ЧДА - Сијка Пиштолова....

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
ЕНТЕР: закон се сите постови, дајте сеа едно зеленкО...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom