Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Имам ради реда. 3-4 слики, толку. Тоа како социјални групи или штознам како ги викаат.. тапа се. Фанови и сл.
И го дадов пвто на ..другарка да купува мебел за некое си животно. Хуман човек сум ебаго. :)))

Имав на времето hi5 ко беше шема, ама ми се здосади и го избришав, па осеќам дека истата судбина ќе го чекат профилот на фејсбук, па не се мачам да прам. Всушност, не ја сфаќам поентата, да редиш слики и да си го креваш егото со коментари од другарки, или да се затвориш в соба некој ак рекол нешо лошо... денес на то е сведено. :raz:

мене ме окапаа со оние квизовите. бтв. си отворив фејз само за пет социету али сеа некако не ја играм. Инаку зависник сум на фејз. Играм и УоВилле ии мафија варс и стреет раце :pos2::pos2::pos2:

И јас ги играм тие, само Street Race уште не сум почнала.. :) Инаку и Vampire wars, Blood..., Gang wars, Be Popular, Sorority Life, Ghost Hunters, Pac Man, Word Hunt.... ако има и други , кажувајте :pos2:

Poker!!! и на сабајле пред работа и во темница.... од работа не можам ама осеќам дека да можев, само тоа ќе правев!:vozbud:
Пет сосајати ради реда, само пари си собирам! Паметно штедење!!:toe:

Редовно играм Who has the biggest brain ама никако да станам паметна. Уствари ако си поиграм уште малку на Facebook, отидов...:kez:

Имам од пред два месеци,ама слабо се вклучувам.Досадно ми е :toe:

иам ја ...цело време на мафија киснам :vozbud:

Акаунти кај сакаш имам. Некни си напрајв еден текст документ со јусер/пасс/адреса, неможам да ги допамтам сите од секаде, излегоја 36. Дебам интернет глупав секоја втора квалитетна страница бара регистрација...:toe:

Имам пред 2-3 месеца го напраив...
Ако знае некој да ми каже како да напраам фан група на фејсбук за еден спортист?
Фала однапред

Имам неколку месеци.

Poker!!! и на сабајле пред работа и во темница.... од работа не можам ама осеќам дека да можев, само тоа ќе правев!:vozbud:
Пет сосајати ради реда, само пари си собирам! Паметно штедење!!:toe:
А јас мислев дека сум заразена од Маfia Wars. Леле шо ми требаше да ја аднам апликацијата, а толку се иритирав ко ќе видев дека некој ми ја нуди. Три-четири дена од кога почнав да играм покер и буквално се заразив, то ми е за памет да не почнувам у реалноста :)))

I jas iam ama pred nekoj den dobiv link da se zaclenam u grupata Things you didn't know about Facebook i mnogu se iziritirav, mnogu. Site mora da ja vidat, mislam se gleda i bez da imate profil, ne znam dali moze da se postirat linkovi ama eve pa ako ne e u red brisete: http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=5585067263&ref=mf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom