Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Aj da ne se poftoruvam :) Chitaj go postot pak :)

A ti kako sakash svatigo postoto. Tvoje pravo .. A jas pak ke kazuvam sho mislam i kako mislam :) Posho go gledam toa vo okolina kaj sho ziveam a ti branise kolku sho sakash :) Ili se pogodi vo postot sho se navredi tolku mnogu na moe mislenje ?

Не се погодив али преку тасе од тие што се прават најпаметни као јас немам фесјбук, ја имам живот, другите живеат у виртуалност.

Не се погодив али преку тасе од тие што се прават најпаметни као јас немам фесјбук, ја имам живот, другите живеат у виртуалност.

pa sho se ljutish tolku na mislenje moe ? :) Kaj rekof deka se pravam najpametna ? hahaahah

Имав до вчера, и го деактивирав ќе видам колку ќе можам да издржам да не го активирам повторно, ипак 2 години со него не беа малку :)

Јас летото реков ќе го деактивирам за да видам колку време ќе издржам без Фацебук, и издржав..........1 ден.:pos:

Многу ми користи Фб, таму си се договарам за нашкола, на фудбал, искачање у град:):):). А кога немам што да правам таму тепам време.

Еее, и јас имам... Ама ретко го користам.

И го издавам, ако го сака некој.

Имам , еднаш дневно го користам по 5 минути . Фин изум за жал , стануве се по препотентен и натака.
Се е фино , али нешо шо ме мана у срце...
Идам ја на роденден журка и седевме глеавме нешо филм и пиевме , и одеднаш цуриве ги снемува.:uvo:
Се вртиме ние , узбуна , ги бараме.Отвараме врата од другата соба , коа глеам овие отвориле фејсбук и почнаа да трачарат нешто демек кој на кого коментар ставил...Ја онака цел збунет :jaj::tapp: со ококорени очи глеам , и одеднаш ме фати напад на смееење , и сите ме гледаат и збунети прашуваат што ти е ... незнаев што да им кажам а да ме разберат...

Ти јебам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom