Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Имам нов ми е вчера си го направив и уште не сум заразен од ни една игра..:):).

и јас си напрајв пред 2-3 дена :vozbud: стварно интересно било и време одзема многу

Јас имам веќе пола година и ептен се заразив играм го Pet socity,poker,geo chalenge:pipi:

Си напрајв пред 2-3 дена, реков да видам шо ќе беше толку популарно. Засега ми е интересно, ама осеќам дека за некое време ќе го снајде истото шо и на hi5. :)

ја синоќа напавив и искрено не ми е нешо баш интересно....неможам да се снајдам ама ете од радозналост направив ама ретко ќе го посетувам...некако досадно ми е

Е таман престанав да ја играм Mafia Wars сега после постовиве ќе ме натерате да почнам да играм покер. Баш утре ако имам време ќе видам шо е толку интересен:pipi:

Е таман престанав да ја играм Mafia Wars сега после постовиве ќе ме натерате да почнам да играм покер. Баш утре ако имам време ќе видам шо е толку интересен:pipi:
немој да се заебеш и ти да почнеш со покерот,ја веќе ги изгубив другарите ради него не сум ги видел скоро месец дена онака асално(од дома не искачаат ,ако искочат у булдог се пак на покер:nesum:)
едит:и ја имам ама деновиве ке го неам

глеам повеќето направиле, па ке направам и јас..утре ке биде и тоа..ке напраам да видам шо-како:vozbud:

Можете да се логирате на фејсбук ?

Таман сакав да направам профил имаат нешто зафркнато овие изгледа ќе го враќаат пак стариот скин оти многу се жалеа дека нечинел анкетата што беше како ви се допаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom