Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Drag me to hell
Најлошиот филм што го имам гледано во последно време...
ПотпишувамAgree, катастрофа!
Drag me to hell
ПотпишувамAgree, катастрофа!
го немаш разбрано изгледаVanila sky, подосаден филм немам гледано
Се согласвам. Еден од најинтересните филмој шо ги имам гледано.го немаш разбрано изгледа
можеби, а и нема што да се разбере, цело време том круз плаче за тоа како останал со лузна и бла бла и на крај тој бил во некој научнофантастичен експериментго немаш разбрано изгледа
6.9 воопшто не е катастрофална оцена. Иако оцената не е мерило. Ванила Скај не им се допадна на многумина, ама е далеку од оние крш филмови за кои зборуваме овде. Иако се е прашање на вкус.можеби, а и нема што да се разбере, цело време том круз плаче за тоа како останал со лузна и бла бла и на крај тој бил во некој научнофантастичен експеримент
п.с изгледа и имд не го разбрале филмот има само 6.9/10
Или па секогаш најдобрата цура у филмот, која ја третираат како кралица (дигната до облаци) буџованите и јаките фаци/типови околу неа нагло го променува својот став и егото, ги распознава вистинските вредности на човек па така што на крај секогаш завршува со најголемиот лузер. Тоа во реалноста се случува, хммм..скоро никогаш! дали да се смееш или да плачеш! клишеата не убија.Сите оние Тееn ''комедии'' и по принципот, поаѓа мудлакот на колеџ и уште не се сместил у соба а веќе изебал 2-3 пички а со 5-6 се мува
Drag me to hell
Agree, катастрофа!
Дефинитивно најлош филм, се измалтретирав до крај го гледавПотпишувам
Спремав колоквиуми дека ми беше колоквиумска недела + домашни глупости и викам ај да изгледам некој добар филм да се релаксирам малце па да се вратам да работам, НАЈЛОШО потрошени 2 саати. Тоа позитивни reviews што има на нет со закон да се забранат!Дефинитивно најлош филм, се измалтретирав до крај го гледав
Кога ќе се сетам колку само епски караници имаше за овој филм на форумов пред неколку месеци .Burn After Reading .
Клише е да пишувам за тинејџерските филмчиња затоа што знаеш што очекуваш да испадне пред да ги пуштиш,али за овај нема никакво оправдание. Еден од ретките филмови кои ми останале недогледани ...