Најлоши и најглупави филмови

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563

Eдноставно многу досаден филм. Нераеална акција,не дека другите се нешто подобри ама подосадно пуцање нема.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
го немаш разбрано изгледа
можеби, а и нема што да се разбере, цело време том круз плаче за тоа како останал со лузна и бла бла и на крај тој бил во некој научнофантастичен експеримент
п.с изгледа и имд не го разбрале филмот има само 6.9/10

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
можеби, а и нема што да се разбере, цело време том круз плаче за тоа како останал со лузна и бла бла и на крај тој бил во некој научнофантастичен експеримент
п.с изгледа и имд не го разбрале филмот има само 6.9/10
6.9 воопшто не е катастрофална оцена. Иако оцената не е мерило. Ванила Скај не им се допадна на многумина, ама е далеку од оние крш филмови за кои зборуваме овде. Иако се е прашање на вкус.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Сите оние Тееn ''комедии'' и по принципот, поаѓа мудлакот на колеџ и уште не се сместил у соба а веќе изебал 2-3 пички а со 5-6 се мува

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Сите оние Тееn ''комедии'' и по принципот, поаѓа мудлакот на колеџ и уште не се сместил у соба а веќе изебал 2-3 пички а со 5-6 се мува
Или па секогаш најдобрата цура у филмот, која ја третираат како кралица (дигната до облаци) буџованите и јаките фаци/типови околу неа нагло го променува својот став и егото, ги распознава вистинските вредности на човек па така што на крај секогаш завршува со најголемиот лузер. Тоа во реалноста се случува, хммм..скоро никогаш! дали да се смееш или да плачеш! клишеата не убија. :)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
Салт!!! Обожавам да гледам филмови со двојни агенти ама Анџелина Џоли не можам да ја поднесам органски, премногу, премногу херојски претставена

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
My stupid mate... Или не им ја разбирам смислата за хумор или навистина не го бива :)))

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Дефинитивно најлош филм, се измалтретирав до крај го гледав:lut:
Спремав колоквиуми дека ми беше колоквиумска недела + домашни глупости и викам ај да изгледам некој добар филм да се релаксирам малце па да се вратам да работам, НАЈЛОШО потрошени 2 саати. Тоа позитивни reviews што има на нет со закон да се забранат!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Burn After Reading .
Клише е да пишувам за тинејџерските филмчиња затоа што знаеш што очекуваш да испадне пред да ги пуштиш,али за овај нема никакво оправдание. Еден од ретките филмови кои ми останале недогледани ...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Burn After Reading .
Клише е да пишувам за тинејџерските филмчиња затоа што знаеш што очекуваш да испадне пред да ги пуштиш,али за овај нема никакво оправдание. Еден од ретките филмови кои ми останале недогледани ...
Кога ќе се сетам колку само епски караници имаше за овој филм на форумов пред неколку месеци :).
Да речам јас не се слагам.

Ама Он-топик.
Изгледав милион филма овај месец, ама колку се зафркнав со The Informant.
Некој да објасни што има добро во филмов? На нозе ги изгледав последните 30 минути.

Kajgana Shop

На врв Bottom