Најлоши и најглупави филмови

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
^Јас па го ставив The Informant во темата на потценети филмови, мене стварно ми се допадна.Осебено ме бендиса како Содерберг успеал да го раскаже филмот преку ликот на Мет Дејмон, кој нели во улога на патолошки лажго не водеше низ целата приказна, незнаејќи кој од настаните што ги гледавме се вистина или пак лага.Покрај овој елемент морам да ја истакнам и глумата на Дејмон,сигурно не ми е омилен актер, но овде се надмина себеси и беше доста уверлив.Жалосно е филмов да влезе во темава на најлоши филмови:(

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Искрено, што оечкуваше од филм наречен Трол 2? :)
Хаха, еднаш на гости кај едни другари и ај ќе гледаме филм, кога извадија некое филмиште кое се викаше Minotaur (2006/I) . Јас се повикував на мојот модераторски авторитет да ги убедам дека тоа не е филм, ама имаше некакво чудовиште на ДВД-то... :) Верувајте, 3.3 за овој филм е како да добил Оскар... :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Хаха, еднаш на гости кај едни другари и ај ќе гледаме филм, кога извадија некое филмиште кое се викаше Minotaur (2006/I) . Јас се повикував на мојот модераторски авторитет да ги убедам дека тоа не е филм, ама имаше некакво чудовиште на ДВД-то... :) Верувајте, 3.3 за овој филм е како да добил Оскар... :)
Лелелеле го имам гледано!!! ХАХАХААХ една другарка ме натера да го гледаме, абе ужас!! Mинотаур што силува жени РОФЛ!!!! :pos:

F

Frankie Yale

Гостин
Искрено, што оечкуваше од филм наречен Трол 2? :)
Aма моментот е глумењето и random мувата што му појавува на челото... Филмот е толку ефтин што неможеле двапати да ја снимат таа сцена АХХАХАХАХАХА!!!

Овој Минотаур го даваа на тв мислам, исто така преглуп, сменив после 10 минути гледање...

Друг преглуп филм, истотака е Shark Attack 3: Megalodon... Лелелелеле на А2 го даваа морав да го гледам зошто татко ми го гледаше а немав што друго попаметно да правам (сестра ми на пц, мојот тв расипан, мајка ми на другиот пц)

Првото видео покажува со каква НАПРЕДНА технологија е сниман филмот а второто е... Незнам... мора да се види... немам коментар АХАХАХХА!!!

Ко што викаат: THIS MOVIE IS SO BAD IT'S GOOD!!!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Значи разбирам ниско буџетни филмови и остало, ама како овој филм нема да се напраи уште еднаш, верувајте ми се борев за воздух од смеење а филмот као хорор требаше да биде. Абе 5000 евра дали ги коштало да го снимат ахахааххаах, сцените се чиста перверзија се убив од смеење абе какви комедии какви стенд ап шоу-а ова е врв :pos: :pos: :pos:

Koстимите и специјалните ефекти се страшни, ROFL! некој рандом тип му дале да трча наоколу како лудак, во костим што може да се најде на секој панаѓур/маскенбал и глуми некаков си човек-рептил абе ужас! :icon_lol::icon_lol:

Запазете го коментаров на Имдб,

The most miserable movie I've seen lately !!!!!

ROFL!!!!!!!
:icon_lol:

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
Frozen... Ај демек нов бил филмот, да го изгледам. Не се лажете. Подосадно нешто, здравје. Има само три случки во филмот.
И The runaways со Kristen Stewart не ме бендиса ич...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.509
Идеја за топиков ми дадоја многу бројните глупи и катастрофални филмови кои што ги имам гледано. :evil:
Па идеме...

Blade 3

Ring 1

zoshto blade i ring kazhi mi? bash me interesira?? :S
Најинтересно е вика "Ring 1", а има слика ставено од Ring 2 :icon_lol:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Идеја за топиков ми дадоја многу бројните глупи и катастрофални филмови кои што ги имам гледано. :evil:
Па идеме...

Blade 3

Ring 1

zoshto blade i ring kazhi mi? bash me interesira?? :S
Како можеш да кажеш дека BLADE е најтапа???? Не ги лажи луѓето...

FROZEN немојте да сте го гледале!
FUNNY PEOPLE најлошото нешто од Адам Сендлер!
LOVE ACTUALLY немам зборови, глупости на кило!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Овие (барем мене) ми беа бааги неподносливи

Plane dead, A dungeon Siege Tale, Salt, Mr and Ms Smith, а и некои зомби филмови од Ромеро (саглам зомби филм е доста тешко да се направи-како и комедија) се многу лоши. Не барам нешто врвна уметност, психологија у филмовите, но овие ми беа неподносливи.

Btw, серијалот Блејд ќе остане легенда на тој жанр филмови, одличен е. Но ако е единствено по драми или некои психолошки ...тогаш не е лошо да ги избегне :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
knight_and_day_poster.jpg

Ова срање немојте НИКОГАШ,повторувам НИКОГАШ да го гледате!!!

Освен ако не се работи за пародија,а како што читав на интернет не е пародија,тогаш е најглупиот,најбаналниот,најдебилниот филм што сум го гледал.А мислев дека Рамбо има проста содржина и е само пукање.

Ова е далекуу полошо!!!

(а ги поштувам глумците многу,само незнам што ги натерало да го снимаат ова)

Kajgana Shop

На врв Bottom