вака оваа е више друг пристап! значи со сигурност тврдам за лани преку зип, дека 35 души меѓу кои и мои другари за работа во сан франциско останаа без ништо, уште еден другар за работа во нујорк исто ништо, од аурора 4рица за у нурорк ништо, за коузон, 2јца од коузон во wildwood ништо од работа, па таму се снаоѓале преку наши, коузон исто 5 луѓе во околија на нујорк спасувачи( првите две недели имале неплатена обука и не зимале ни долар, после работеле по 30-35 саати неделно а сместување 100ка, аризона или ајдахо не сум сигурен 3 другарки преку коузон али пред 3 години исто беа крајно разочарани...тоа знам и тврдам...до душа за зип имам уште 100 примери кои ме мрзи да ги пишувам а и верувам дека нема потреба дека сите што отишле и го слушнале пацерот таму јасно им станува!
инаку факт е дека ниту една агенција од тука неможе да ти гарантира 100% дека све ќе биде топ! али пак за зип мора да го рангирам на прво место има многура разочарани и нафурани луѓе, и сите и во уса и коа ќе дојдат тука викаат дека ќе ја палат агенцијата, коузон 2ро место исто така имам слушано многу лоши работи особено во последните 2-3 години, пред тоа беа помали и по ок, претежно праќаа многу луѓе од прилеп како што знам, праќаа и за грција ( е тоа па каков грабеж беше) и лично имам зборено и консултирано и со лимба и со газдата тој келјавиот ( уште памтам со куферите какви фори ми праеше лани, и тоа дека инфракстурктурата во америка е на тоа ниво што камче немало на патот) инаку коузон може само да ги пофалам за на брод, т,е за тоа имам чуено позитивни работи! другите агенции се претежно мали и неконкуренти а и делумно немознати! и пак ќе напоменам дека лани се умарав едно добри 4 месеци, и буквално се распрашував за на другар другарка на чичкото детето на внукот
и ваше е да си размислите и да цепате, толку од мене мислам доволно кажав! и на крај секој со својата среќа и снаодливост! поздрав!