Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рече некој дека мрчам?...Само си го изнесов моето мислење на виделина...За тоа всушност, и служи форумов..Со задоволство би садела дрва, зашто да не...Али вака, ни асална учебна недела, ни асален викенд...на крајот на краиштата никој не те тера да садиш.... и сега на 16 жалиш за еден нормален викенд... ке видиме ко ке фркнеш 20... ке жалиш за секој викенд што си го оставил некаде.. вака барем ке направиш нешто паметно за себе, за другите.. башка и никој не те тера со сила... јас те частам кафе на кеј помини си ја средата таму, само аман не мрчи
Учи, учи глава бучи !!!У сабота ќе учам заради тие дрва :uvo::uvo:![]()
Aman be, kolku denovi na drvoto ke ima u da go ebam?
A u picku mater, izgleda narednive pet meseci sekoja nedela ke sadime drva.
E ubo de, aj nek ti bide..... ooooooo ti golem entuzijastu..
супер иницијатива само да се садат дрвата како што треба а не со коренот нагоре,разбрав дека имало и такви случаи прошлиот пат
Ти реков за засадување на дрво не ти треба ништо освен желба, а само замисли си колку негативна енергија ти треба за да не одиш. И замисли само твоето дрвце ќе остане незасадено. Пробај филозофијата во оваа работа е тотално бескорисна тука ти треба само желба, а да и не заборавај да земеш една мотика или копач те чека твоето дрвце. Еден ден кога ќе седиш под него знаеш ли колку нешта можеш да ми кажеш и да му се полачеш. А тоа не само што ќе те ислуша туку и ќе те награди со малку чист воздух.
п.с ако не се исуши до тогаш...
Имам кај мене во викендица 97 дрвца...нејсе тоа...а чинам дека овие дрвца немале корења, само прачки биле...