Роџер Санчез пак во Скопје @ Colosseum - 05.12.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Гори Земзела, Гори

Колосеум организира, АМА НА САЕМ!!!

И мене ми се случи трипов коа го пренесував инфово тука.
Бате за саем им побарале за изнајмување 7000 евра :tapp: така да не им се исплати :toe:,од сигурни колосеумски извори :pos2: се гледаме на сепаренце во Колосеум Тончи :baeh: :vozbud:
едит...за цена пред две години беше 500 не би требало да е повеќе од ова

Бате за саем им побарале за изнајмување 7000 евра :tapp: така да не им се исплати :toe:,од сигурни колосеумски извори :pos2: се гледаме на сепаренце во Колосеум Тончи :baeh: :vozbud:
едит...за цена пред две години беше 500 не би требало да е повеќе од ова

7000 евра, ама 5-6 000 луѓе.
Колосеум колку збира? 2000?
И Роџер колку кошта?

Сумњив муабет.

05-12-2008 23:00 > Roger Sanchez @ Club Colosseum

според клаберсгајд сепак ќе биде у Колосеум. ТАПААА!!!! (бар според мене) :(

повејќе мерак ми прави на саем али и у колосем ке биде весело

FUCK!!!
И на официјалниот сајт пишува колосеРум.
НЕ ИДАМ!!!

Не дека сум клаустрофобичен, ама да давам пари за сардина парти, НЕ. Роџер не е во групата музичари за чиј настап би претрпел се.

Доколку се опаметат и го префрлат на саем, би одел со драго срце. Но чисто се сомневам дека би се случило такво нешто.

Шо има везе кај е ? Истата музика ќе ја пушта. Добро сеа на саем е поопуштена атмосфера ама јбг.Ок си е и колосеум.Незнам дали ќе идам јас. Прошчите 2 пати реков дека обавезно идам и не отидов такада овој пат не планирам нишо.

Серпико збира Колосеум 2000 ама ќе набутаат повеќе...башка овде они располагаат со пиење ти текнува :helou:

Шо има везе кај е ? Истата музика ќе ја пушта. Добро сеа на саем е поопуштена атмосфера ама јбг.Ок си е и колосеум.Незнам дали ќе идам јас. Прошчите 2 пати реков дека обавезно идам и не отидов такада овој пат не планирам нишо.

И ма врска каде е и тоа голема врска има. Колосеум збира одвај 2000 души а ќе се продадат околку 3000 карти + оние кои ќе се догребат до гратиси. Ќе почнат да се вадат сепареа за да се направи место и паќ ќе биде гужварник и нема да можеш да мрднеш од место а за мене забава не е забава ако немаш место да играш :)
Од друга страна е Метрополис Арена која собира 10000 луѓе а кој мислам дека за оваа журка би угостила 7000-8000 души. Би имало место и за денс и за да отидеш да си земеш пијачка без да мора да рогаш луѓе пред себе.

:smir:

Колосеум е, едноставно, лоша идеја.

ќе одев да не беше во Колосеум..вака, со фацките кои идат само за да бидат видени, а не пошто го сакаат Санчез, мислам дека ќе одбијам.повеќе среќа наредниот пат, со надеж дека ќе го гледам на саем*

*доколку се смени локацијата во наредните денови, овој пост се рачуна за неважечки

ќе одев да не беше во Колосеум..вака, со фацките кои идат само за да бидат видени, а не пошто го сакаат Санчез, мислам дека ќе одбијам.повеќе среќа наредниот пат, со надеж дека ќе го гледам на саем

Според теоријава и ти ако го сакаш доволно Санчез ќе идеш без разлика каде е и какви фаци ќе има....оти нели заради него идеш, за неговата музика, не за луѓето:smir:

И ма врска каде е и тоа голема врска има. Колосеум збира одвај 2000 души а ќе се продадат околку 3000 карти + оние кои ќе се догребат до гратиси. Ќе почнат да се вадат сепареа за да се направи место и паќ ќе биде гужварник и нема да можеш да мрднеш од место а за мене забава не е забава ако немаш место да играш :)
Од друга страна е Метрополис Арена која собира 10000 луѓе а кој мислам дека за оваа журка би угостила 7000-8000 души. Би имало место и за денс и за да отидеш да си земеш пијачка без да мора да рогаш луѓе пред себе.

:smir:
Не не.Колосеум може да се собере комотно(до негде) околу 4000 луѓе.Не е мало местото.Сепариња не се вадат никад.Си има место за играње доле на подиум,на целото приземје.Келнери шетаат цело време така да ни пијачките не се проблем. Е сеа и јас мислам дека боље опција е на саем да се праат вакви журки со попознати Диџеи зашо има ептен гужва на нивни настапи.А и поопуштена е атмосферата таму. Фридом брааат лав хепинес:pos2::pos2:

Абе и у колосеум е опуштено долу...е сеа вие шо идете по вип, тоа е ваш проблем :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom