Роџер Санчез пак во Скопје @ Colosseum - 05.12.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.595
Поени од реакции
8.677
Веб-сајт
www.flickr.com
Еве да го најавам новото доаѓање на еден од најдобрите хаус ди-џеи и продуценти, Roger Sanchez.

И пак ќе одам :pos: фацава прави "штимунг" невиден!

е да го е**м помало место не можеа да одберат. толку долго време стоеше TBA и сите се надевавме на нешто големо за да ни кажат колосеум?! ај како и да е би требало да се иде иако нема да може да се дише пошо на санчез ќе идат сите шо ја знаат love geration а тоа е пола скопје. как да е би требало да е интересно :)

Каков колосеум бе? На саем ќе е...99% сум сигурна, ај Тончи провери ја пак информацијава

И ја мислам дека ќе е на саем. Увек ме расположува значи, супер е.
70 посто идам, останатите 30 не се до мене:helou:

На саем е 100%

05-12-2008 23:00 > Roger Sanchez @ Skopje Fair
напишано на клаберс гајд. значи тончи грешка си.

Кај и да е вреди за него :vozbud: бев пред 2 години во Колосеум....абе мамата е журката :vozbud: :je:

Абе тонка јеботе и мене ме збуни бе, ја таков станат од спање сега и си викам у кој универзум сум се разбудил да Roger Sanchez биде у Colosseum а пред тоа беше на Saem. Па јеботе... :pos:

Извинензи бите, инфово го префрлав пред да легнам да спијам, и сам себе си се прашував зошто читам колосеум, а тоа бунило да ти било :pos:

Минатиот пат го пропуштив, овојпат НЕ!!!

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf ova e toa vistinskoto...kolku saka neka bide karta ke se ide !!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

I'll be there...и со душа чекааам :vozbud:

Потврда на инфо за Роџер Санчез...дефинитивно е во Колосеум :vozbud: нема промашај...ако згрешам нека изгорааааам

Потврда на инфо за Роџер Санчез...дефинитивно е во Колосеум :vozbud: нема промашај...ако згрешам нека изгорааааам
clubbersguide.com.mk напиша:
05.12.2008 - Skopje Fair

Colosseum presents:

Roger Sanchez

Гори Земзела, Гори

Колосеум организира, АМА НА САЕМ!!!

И мене ми се случи трипов коа го пренесував инфово тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom