ајде нека ви е со среќа хунтелар кога веќе во реал не доби шанса да покаже шо знае се надевам дека кај вас ќе го покаже она истото од ајакс а зошто да не и подобро
Aјде нека ни е со среќа Хунти, и ја појќе го сакав него од Фабиано. Холандѓаните свите знаемо како проаѓаат у Милан, да се надевамо и овој да пројде така
Исто ме радува што ке остане Пирло, пошто Фабри беше MI 3 или 4, и ќе завршевмо со дрвоно Ледесма на крај
Ке прсне од голови Хунтелар како Ибра кога беше дрвце во Јуве а полуде во Интер а и двајцата за споредба играа во холандско каде каде подобра опција од Фабијано....ајде уште лев бек и тоа е тоа :tv:
Долго време ме немаше од оправдани причини а игриве што ги прикажаа нашиве до сеа не ми дадоа желба да пишувам али ќе видиме што како ќе биде !
Само ќе кажам дека сум презадоволен со ангажирањето на Хунти знам дека ќе се снајде одлично кај нас и ќе даде доста голови нека му е со среќа,и се надевам дека ќе купиме макар уште еден играч дали бил одбрана или средина се исто
kako so gledam huntelar doagja vo milan
ocekuavm da go vidam kako so bese vo ajaks i da rastura so golevi,a ne kako so bese vo real minatata godina da sede na klupa
kako so gledam huntelar doagja vo milan
ocekuavm da go vidam kako so bese vo ajaks i da rastura so golevi,a ne kako so bese vo real minatata godina da sede na klupa
Холанѓаните обично добро се снаоѓаат во Милан...Се надевам дека и Хунтелар ќе се снајде и ќе се убие од голови давање...
И претходно викав дека за мене е подобра опција од Фабиано и уште стојам зад тоа...
Во Пирло верувам барем уште една сезона,иако за Фабрегас во екипа давам еден бубрег и литар крв
Сеа ни треба уште некој во одбрана и по можност еден асолен голман и тоа е тоа....
Ајде нека ви е честито засилувањето момци, еден вид гест од Реал за трансферот на Кака.
Еден од моите омилени млади играчи (напаѓачи) кој се надевам добро ќе ви послужи.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.