Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Како прво Јунајтед не побарал никого официјално од МиланИначе изјавата е од воџата на Курва Суд, праеле 5 минути муабет овој му рекол као ми се седи ама сакаат да ме шитнат и тоа е тоа. Освен ако не е некој офуцан трик на Берлускони(што е поверојатно) или па обид на Кака да стане бог(што ми е помалце) најверојатно е дека ќе иде.
Иначе се распафтале банери прееска во кои пишувало “Ќе го гласам Подеста ако не го продадеш Кака’’ (подеста е кандидат на Берлускони за избори) “Галијани шитни го син ти’’, “Кој го даде Кака ќе плати’’ и слично
Оваа трибина не е за занемарување пошто има збор при вакви прашања и има влијание, Шевченко пред да иде со нив прво се консултираше а видовте и што направија со Малдини на последната.
Сеа не кажувам дека се решавачки фактор ама зборот им тежи попричично многу таму.
шо ве боли кур уствари, мене ме охрабри изјавата дека Сидорф не е за продажба, тоа ми го разубави денов. Нека се ебат у уста и Манчестер и Челзи и Реал и Барса што го бараат нон-стоп, он си е битно наш и сите ги одбил.
Второ, разбирам да се бунтуваат навивачите за продажба на клуб, за поскапување на билети ама за играч толку да скокаат многу ми е безвеза. Сепак фудбалот е тимска игра и не е до поединци