- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 2
абе каков роналдо... убаво игра ама во англија (најбрз фудбал има таму), ако дојде во милан ке си ја поебе кариерата а и тимот ке ни го поебе... плус Кака и Роналдо.... не одат заедно.. нема да функционира роналдо е пресебичен за во милан, а и пребрз за играта во Милан, а и во Италија воопшто, си го имаме пато за внесување брзина во нападот сега засега не ни треба роналдо... а башка то ке ни го попедерчи тимот...Што му фали на Кристијано Роналдо, момчето е најдобар играч у свет две години по ред, у Англија незнам колку по ред, што ви е на вас не сте ми јасни, се палите на играч како Горкуф никој и ништо, а пљукате на играч како Кристијано Роналдо, аууууууууууууу каде отиде светот.
Сеа ми е јасно зашто некои овде мислат дека е подобро да игра Амбросини а не Роналдињо.
Карло Анчелоти за вас.
а сеа за кака:
Перез и Реал се откажаа од Кака според milan news сега засега главен приоритет им е Роналдо... еве ви го подолу и текстот
The Real Madrid target and strategy changes. Having received yet another no Ricardo Kakà, who is also dried by always having to deny the voices coming from Spain on his future, the main candidate to house Blanca, Florentino Perez, has decided to change the target and getting on Cristiano Ronaldo discontent. It seems that the Portuguese ace, after the debacle of Rome in the Champions final against Barcelona, has expressed his desire to get away and the Real is ready to offer him a salary to bring a pharaonic dress camiseta blanca. In doing so, Perez able to avoid a diplomatic clash with Milan.