Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Gourcuff: "Milan Thanks, but I'm the great Bordeaux"Хаха Милан го дава Гуркуф 21 година за ситна пара и очекуваш да купи 18 годишен ц ц ц мало морген тоа.
Највеќе ке ми биде криво за 5-6 години кога ке лапне Златна топка Гуркуф и кога ке се пишува како Милан го остави и не се ни трудеше да го задржи.
И немојте сеа пак со тие муабети дека Гуркуф не оставил, дека негова била одлуката (да негова била ама под кои услови), дека бил пичка и слично.
Дечкото е свесен за своите квалитети, и Бордо исто така за разлика од слепците во нашиот тим.
Следната година е Светско првенство и на Гуркуф му треба константност затоа што рапидно точна да созрева и да ја текне да не речам цела игра на Француска репрезентација и многу нормално дека доколку Милан сакаа да го задржат ке му дадеа нов договор.
Еве малце вака со пример ке пробам да ви објаснам зашто е крив Милан затоа што премногу играте менаџер и тоа loan и fee за да се купи во секое време.
Сте се замислиле ли зашто тек сеа се официјализираше договорот, после сите изјави на Блан дека Гуркуф сака да се врати во Милан (значи официјални изјави, не од гол.ком), па после претседателот на Бордо кој што викаше дека нема да има доволно средства да го купи и дека ги нема тие 15 милиони и слично...
Ако ги имал Бордо тие пари, а како што гледаме дефинитивно ги имал немаше да одовлекуваат до крај и уште на почетокот ке кажеа еве бујрум 15че дајте ни го, така ке беше и полесно за Бордо дека им се ширеа шпекулации на неколку кола до крај на првенството, а они се борат за титулата и секое одземање на внимание им е минус голем.
Мојата теорија е дека кога се одвивале разговорите меѓу Гуркуф и Милан, нашите не кенкале и го потеле курот за разно разни гомна како на пример ама еве чекај дрш недај не се знае кој е тренер чекај уште малце дај да видиме како ке завршиме ( нели тоа е веќе пациентела ни се случи и со Буфон и со Ибрахимович и со Бекам, и со Нилстерој), знаеме Милан како одовлекуваат и се ценкаат како пички и тука му прекипело на Гуркуф и фино лепо се согласил да си остане во Бордо кога видел дека нема леб кај мифките и то....
ова дека сум гневен вака ми доаѓаат посочни анализи али јебига најсреќен ке бев кога немаше да морам да ги правам...
:smir: