Јас пишав така пишуваше на срање.ком не сум јас кривабе нели некој претходно постираше линк дека Јанкуловски ќе нема да игра до крај на сезона, некоја посериозна повреда имал... еве го сега во стартниот состав, што е финтата? ... мислам дека нешто пишуваше дека ќе има операција па изгледа попосле ќе имал иако глупо звучи некако
аха... инаку од тие мислам дека Антонини , Гатузо , Кардачио и Бориело би требало да се вратат до крајот на сезоната, иако јас не би ризикувал со Гатузо и Бориело, сепак кој ме прашува менеЈас пишав така пишуваше на срање.ком не сум јас крив
Един Џеко само гледам дека дава голови а никогаш го немам загледано волфзбург како игра па незнам што играч е
а иначе да прашам!
Повредени: Abbiati, Antonini, Cardacio, Kaladze, Nesta, Gattuso, Borriello.
кој од овие има намера да се врати до крај на сезона барем 1 утакмица?
иначе другар не се караме ние ние дискутираме се надевам дека на ова ќе се сложат и членот и marley а иначе:среќен роденден и од мене и голема штета што фламини нема да игра,но најважно е со добра игра да тепаме :jaj:
п.с. абе миланези немора да се карате или навредувате ќе решиме се без навредувања, не смее да има недоразбирања поз...:smir:
Паааа, да. Кога играше во Интернационал, во Европа беа продадени рекордни милион дресови во време од 1 недела од Пато, нормално:shok::shok::shok::icon_neutкако прво, пато беше познат доста мн. и се водеше битка меѓу милан, интер и челзи за него, милан беше во блага предност и го зеде а за него милан плати околу 18 милиони евра
А срање.ком ја зело од www.milannews.com:helou:иначе другар не се караме ние ние дискутираме се надевам дека на ова ќе се сложат и членот и marley а иначе:
BAD NEWS: Агер договорил нов договор со Ливерпул
Пак информацијава од срање.ком
Ова сликиве кога млада бев каква бев хахахахах:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Беки дедо среќен роденден:back:
Само Антонини и Гатузо можат да бидат приспособени за да играат на некоја од последниве утакмици.а иначе да прашам!
Повредени: Abbiati, Antonini, Cardacio, Kaladze, Nesta, Gattuso, Borriello.
кој од овие има намера да се врати до крај на сезона барем 1 утакмица?