хахахахахахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Од каде бе овие испади за валдез, а до некаде и ваши?Убаво напиша миланез го имаме калач не ни треба втор таков човек. Доколку го донесат дечкото од Каљари тоа ќе биде ТОП јас мислам дека тој може да биде добар голман!
П.С сега додека го пишував постов на СпортКлуб (хрватска) пуштаат инсерти од Милан Каналот и пуштаа дел од тристате головите на Инзаги во Милан. ЗНАЧИ ГО ПОВЛЕКУВАМ СЕКОЈ ЛОШ ЗБОР ЗА ИНЗАГИ ШТО НЕКОГАШ СУМ ГО КАЖАЛ! Леле еј тоа не е објасниво дечково што прави кога ќе постигне гол еј ДИВЕЕ се превртува еј а не само тој се радуваат сите во тимот. Руи Коста Гатузо Пирло Сидорф Ривалдо Шевченко Томасон Креспо Сержињо Кафу Малдини која жустрост ја имаат која се префрла во играта какви само асистенции паѓаат какви само убави голови паѓаат од Инзаги не е се среќа човекот знае да избега на цела одбрана од 4 играчи и да остане сам и да постигне гол. Ќе ми биде жал што ќе останеме без ваков играч. Само да видите како се радуваа што постигна гол за победа во 94та минута ццц џабе сите овие ѕвезди што ги има Милан ако не го сакаат клубот џабе ако не внесуваат 120% во играта!
Имаше интервју на Гатузо кој кажа дека можно е враќање побрзо од очекуваното . И го прашаа како реагираше кога Милан испадна од Уефа овој рече неможам да ви обајснам зашто неиграв- многу му било тешко но рече дека ќе надополни во Лига на Шампиони наредната година
!!!!