Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Овој Матиони го немам гледано,го форсирате толку дека е многу млад или дека е многу добар?
Па ако се земе фактот дека Јуве, Ајакс, Манчестер и Челзи беа заинтересирани за него и дека е нарекуван нов Маикон и нов Кафу...

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
paloschi ima 4 gola dadeno za milan , so samdoria ste go zaboravile koga namali na 1-2, so siena za samo igranje 18 sejundi vo igra, i 2 so katania

eve go klip4eto

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Имате поздрав4е од Галијани :helou:

Инаку овие дефанзивци се најсериозни за доаѓање во Милан на лето, еве го и нивниот процент:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Па јас и очекував дека ќе излезе Галијани со ваква изјава.Не дека е толку и самиот сигурен дека Анчелоти ќе остане,ама не е паметно да се шпекулира толку за трењер кој треба да постигне некоја цел моментално,а тоа е Милан да се квалификува за ЛШ и да заврши на 3 место.
А и самиот Анчелоти изјави дека нема да биде трењер на Милан вечно,Галијани не потенцира дека ќе има нов договор за Анчелоти,а вика дека по завршувањетоа на сезоната заедно ќе се договорат.
Јас мислам дека оваа му е последна сезона на Анчелоти во Милан.

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Чисто сумњам дека ќе ја напушти клупата на Милан. Никој не е вечен сем Карло у Милан.
И само знаете дека Галиеани рече дека сака Карло да биде тука долго исто како и Фергусон и дека нема намера да го испрати ако освои трето место, а како што кажав со ваков тим и баба ми ќе освои трето место, значи поздрав и следната сезона со Карло.

Оние што не го сакаат нека најдат начин тоа да го пребродат иначе го јаделе стапот од нервоза наредниве сезони. Јебига.

Галеани и Карло се сакаат. Овака некако изгледа нивната љубов :pusk:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Денес во весник прочитав дека Анчелоти изјавил
Нема засекогаш да останам на клупата на Милан.
Мислам дека во Време го имаше ова.

Сепак како навивач на Милан го почитувам и треба да знаеме дека во галеријата на Милан има се повеќе и повеќе трофеи од ерата на Анчелоти.Ако реши да си замине нека биде така ама потоа ќе треба да најдеме некој подобар од него а не некои аматер да донесеме:pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Мене од итаљаниве желба ми се Прандели и Липи
Од другиве Рајкард Сколари Ван Бастен

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.578
Поени од реакции
6.284
Липи,прандели и ван бастен можеби би одиграле голема улога во милан но со рајкард и сколари мислам дека само ке си трошете времето :toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Липи може и ќе дојде во Милан:):)
Да да може и Морати ќе ни стане газда ќе се сменат со Берлу :) :)
Иначе Галијани со изјавава ја мислам дека сака да не ја нарушува состојбата во тимот во овие преостанати кола и пред се поради борбата за обезбедување место кое води наредна година во ЛШ кое секако е наш дострел:wink:
А после ќе има разговори со Анчелoти ама некако се плашам дека ако завршиме 3ти а ќе завршиме 100 посто дека дебелиот ќе ни остане тренер и сите ќе испоцркаме на форумов ќе не фати невиден бед :)

Член од
4 март 2009
Мислења
141
Поени од реакции
4
последно време на анчелоти слабо му оди, стара неатрактивна прочитана тактика, но во ниеден случај неможе да се каже дека не е добар.Но со овие играчи сепак резултатите се незадоволвачки па мислам дека ако треба смена како што вика пеце треба да се одбере проверен тренер како:прандели,ван бастен или липи за др не ми текнува...:toe:

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
prandeli nema sansi da dojde vo milan toj e vo dobra pozicija da go napravi toa sto go napravi lani a toa e 4 mesto vo seria A,za lipi letovo ispratija ponuda i toj ne ja prifati tuku pak se vrati vo reprezantacijata na italia i sega e vo dobar pat da se plasire vo svetskoto prvenstvo 2010 kade vodi vo grupata 8, a za van basten moze da dojde bidejki nekopi losi rezultati so ajaks trenerska uloga mu beshe pod znak prasalnik,
rajkart e dobar moze i nekoj den ke stane trener na milan , a za skolari e zavrseno se
spored mene nema sansi da dojde kaj nas

Имате поздрав4е од Галијани :helou:

Инаку овие дефанзивци се најсериозни за доаѓање во Милан на лето, еве го и нивниот процент:
од овие да дојде агер е доволно:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom