Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ама ќе го ребрам цимерот сега, па па па :) ме убедуваше се што имам да ставам на Милан :)
Шала на страна, огромни промени ви се потребни! И на Анчелоти му е доста во Милан, но не само тоа, ви требаат нови играчи, млада крв.

G

GoddessOfRock

Гостин
Мислам дека не беше до вас.Вие си го сторивте вашиот дел.Ова беше германски менталитет и една одлична игра на Пизаро и Диего.Диего го доби на Пирло и тоа беше причината за поразот денес.Ептен заеба Анчелоти ама тој си знае.Мислам дека треба да се менува.А инаку овие покажаа одлична игра со оглед дека во Германија се 11.
Знам дека не е политика тоа...ама глупост тропна...
Инаку мн мн мн мн ми е криво што отпаднаа и тоа на крајот, кога им беше потребно само 0-0 за да продолжат. А тие од 2-0 паднаја на 2-2. Пато , Сидорф и Замброта убедливо беа најдобри. и Само нивната игра вредеше

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
нека го чува кака за со сампдорија а ќе отпаѓаме од вердер ејј 2-0 да водиш и да изгубиш на крај незнам неам зборови..:jaj:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Ако не го избркаат после ова незнам што да кажам господ нека ни е на помош да не играме наредна година интер тото куп
леле немогуче колку се нервирам моментално од екипа што газеше во европа паднавме на вакво дереџе...СРАМОТА АНЧЕЛОТИ нека се губи дур е време треба реакција од навивачите во милано

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Anceloti get lost!!!!!
Огромен фан на Милан сум до бесконечност ги почитувам сите не ни треба да плукаме по Анчелоти ни донесе 2 титули у ЛШ у калчцо 1-2 меѓутоа треба да има малце осет човекот почнува да го уништува тимот ако он неможе сам кај му се очите на Галијани. Дида е камен но не он крив крив е Анчелоти за каде го чува Абиати за у интертото куп, Пато за џабе ли трчаше истото важи и за оние кои го дадоа максимумот. Тврдам дека никогаш нема да се откажам од Милан но ако Анчелоти не го напушти Милан телевизор не палам за нив ќе прашувам по другари како завршиле. До сите лојални навивачи на Милан ајде достојно да го испратиме Анчелоти.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Мислам дека не беше до вас.Вие си го сторивте вашиот дел.Ова беше германски менталитет и една одлична игра на Пизаро и Диего.Диего го доби на Пирло и тоа беше причината за поразот денес.Ептен заеба Анчелоти ама тој си знае.Мислам дека треба да се менува.А инаку овие покажаа одлична игра со оглед дека во Германија се 11.
W T F ?
:uvo:

Воа е крајност веќе, губиме од екипа од тртокласна лига. Па да не можеш да испаднеш од центар:nesum:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ама ќе го ребрам цимерот сега, па па па :) ме убедуваше се што имам да ставам на Милан :)
Шала на страна, огромни промени ви се потребни! И на Анчелоти му е доста во Милан, но не само тоа, ви требаат нови играчи, млада крв.

Токму така. Треба млади играчи кои што ќе издржат 90 мин. а не старци кои неможат да издржат 70, а камо ли 90 мин. Кога ќе се надоврже тука и германскиот менталитет (играј до крај и 10-0 да губиш), тоа е тоа...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Хаха што фино ни исплескаа гзето :)
Немавме игра во второ полувреме, знаев дека ќе примиме гол, а штом примивме знаев дека ќе примиме и втор, тоа е... сеа ќе викаме ах да не се повредеше Сидорф (иако сите пљукавме по него) се виде немаше кој да организира игра.

И што сите викате по Дида ?
Он најмалце беше крив, цело време пред голот на Милан се играше, првиот гол го примивме дека лошо покри Фавалињо левата рака на Анчелоти, а вториот го примивме поради колебањето на Дида (да излезем или да не излезем) чим си тргнал скокни соберија топката а не да допираш, и многу простор остае одбраната... Пизаро не требаше да биде така сам.

Тоа е, отпаднавме во УЕФА, Сериа А е далеку, а и во купот на Италија отпаднавме, само празни ветувања на Анчелоти не зема ништо а ветуваше 2 нешта...
После ова може сам да си спакува куферите и да го напушти Милан, или нека поседи до крајот на сезоната и онака нема што да загуби... или има, да не влезе во ЛШ :S

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Шо ви е бе Сидорф добро играл, само Јанко што се палеше на него, а од 10 додавања само едно му беше прецизно, сите други му ги блокираја...:tapp:

Само Пато(само во првото полувреме) и Сендерос изиграја на ниво.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Стари магариња се Милан ... Очајно им треба подмладување .... Освен Пато .. сите во екипата имаат 30ки ...... И неможат да се носат со работничка лига .. =)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Летово треба да се потрошите малце.(за пари зборувам).Во Италија ќе изборите место за ЛШ оваа сезона и затоа треба да се подновете,како што кажаа со млада крв,па барем некој резултат во ЛШ да напрајте догодина.И овој Анчелоти не знам што му е??Ама и нема среќа човекот во такви натпревари.Сетете се на Ливерпул,Депортиво...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.014
Поени од реакции
51.226
Јас па поима немав дека сме можеле да испаднеме денес, сеа читам и се пресеков :S.
Ова беше најлошата утакмица што ја изиграле сезонава, Освен Пато Сендерос(ме запрепасти) и Замброта сите други беа за бесење. Средината поготово, Сидорф Амброзини и Пирло ужас.
Дида не го кривете за головите, паднаа по крицива на Фавали и Малдини.

Додуша и не знам што ме изнервира поише утакмицава или Јанко дебилниот што нема никаква поима од тоа што збори и што гледа. Жими се клетва е човеков да ти коментира утакмица на тим за кој навиваш.Толку неук и малоумен створ нема да се роди.
Али тоа е сеа, сезонава пропадна да сме живи и здрави :).

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Спонзор им е Bet and win - BWIN

Не е до Милан, така е од горе кажано, шиткајте све што можете, милион луѓе типувале дека милан ке освои КУП уефа уште пред да почне, па сеа Милан ќе се богати со пари, ако ќе требаат за пензионерски засилувања :pos2:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Моментално се срамам што сум фан на Милан, не заради поразот туку заради мизеријата во која што западна овој тим во последниве 2 години а шефовите се максимално лефтерни и си играат курот со нервите на фановите како јас и вие:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom