дај линк за ова,јас знам само за Фоџа и Лихштајнер.Пандев не игра со милан поради жолти картони
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Single-game suspensions:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Fabiano and Zanchetta (Lecce), Mandelli, Marcolini and Pinzi (Chievo), Montervino (Napoli), Muntari (Inter), Storari and Zauri (Fiorentina), Dessena (Sampdoria), Doni (Atalanta), Flamini and Maldini (Milan), Foggia and Lichtsteiner (Lazio), Galloppa (Siena), Tedesco (Catania)
[/FONT]од Канал4 е ова,од нив поише да знае не може,али ако по некоја случајност утнале нешто и ова е вистина Лацио е оставен на Симоне Инзаги...и ако се деси он да ни даде гол не знам за кој греда ќе обесам[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
Абе луѓе да ви кажам нештоДали си ти тоа нормален,ни одговарало 1-1.Ти дечко заедно со Анчелоти треба да седнете и да гледате модерен фудбал.Да видиш како игра една Барса,Манчестер.Даваат еден гол и не застануваат како нашиве.А нашиве застануваат зашто тренерот е толку глуп,лееј неможам да допишам се нервирам не си ебе матер
Па.....сигурно е, овој пат сум сигурен дека нема да игра повеќе....за жал...а за можење....очигледно дека може да игра....барем еден натпревар неделно.Сигурно е дали на Малдини ова му е последна сезона? Некако ми се чини дека ке изигра уште една.