Еве ја последната изјава на Галијани во врска со Кака
А еве и превод на Хрватски.
Galliani: Ne Deal Kaka Ipak, Obožavatelji pomahnitati Izvan San Siro
Galliani inzistira da nema posla je urađeno preko Kaka za Manchester City saga kao obožavatelji pomahnitati izvan San Siro ...
Galliani: Ne Deal Kaka Ipak, Obožavatelji pomahnitati Izvan San Siro
Galleria Zoom
Potpredsjednik Milana Adriano Galliani priznaje da se ništa ne samo za neke još uvijek u vezi sa mogućim Kaka u Manchester City posao.
Niz izvješća su predložili kluba bi finalizira posao u ponedjeljak i Brazilac bi onda Grad pridružite. Međutim, Galliani inzistira da nema posla, ali je učinio Milan složiti da su otvoreni za slušanje ponudi.
"Let's misliti o večeras igra", rekao Galliani Sky Sport Italia kako je ušao u San Siro.
"Kaka je još uvijek igrač Milana i nismo ništa potpisali. Mi smo razmišljati o tome, ali još uvijek ima vremena da se odlučite.
"The nogometni transfer tržištu je oduvijek postojao i ja sam navijač Milana, ali imam resposibility za pokretanje ovog kluba i tako moram misliti sa moje glave, kao i srce."
Izvješća su predložili â € 120 milijuna posao za igrača, ali Galliani je boraveći miran glede brojke.
"€ 120m? Niko nije govorio o svim zbroj", dodao je glavni.
Galliani nije jedina briga o prodaji Kaka. Tisuće obožavatelja okupili ispred San Siro jer su ccekali ekipa doći za večeras igra sa Fiorentina.
Prica o prodaji Kaka je pokrenuo pometnja među obožavateljima i oni su s ljutim kluba. Goal.com je talijanski dopisnik Stanco Sergio je u Milanu, kao obožavatelji ode lud.
Antonio di Vigevano je bio samo jedan od tisuće navijača koji nisu mogli čekati da se kopaju.
"Novac nije pitanje za Kaka, ali će biti dobrodošla gotovinu Milan" odminirane ventilatora.
"Problem je tko kupi mi, čak i ako smo dobili € 150m za Kaka? On je najbolji na svijetu i ne postoji jedan poput njega.
"Klub želi ulagati? Niko stigla nakon Shevchenko."
Klub lice daljnji hod od navijača, pogotovo ako ih prodati.