Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Закован е одамна,и нема да мрдне од тамо во наредни 3-4 години.Најбоље ја топлел клупата јебига,голем гз имал!
а јас се плашам дека не ке можад да го гледам. ама сепак ке навивам lee:lee:Уште 7 саати до почетокот .... Едвај чекам да почне , дресот е спремен , пивото се лади lee:
хаха и јас едвај чекам да почне натпреварот.Уште 7 саати до почетокот .... Едвај чекам да почне , дресот е спремен , пивото се лади lee:
Биди попрецизна во типувањето, ние гости сме 1-3 треба. :smir:Tипувам на 3:1Иако знаеме,се' може да се случи вечерва.Да се надеваме дека Анчелоти конечно ќе извади добар тим и добра формација.
Само се надевам дека Дида нема да има многу киксови,а Кака и Рони се надевам ќе блеснат вечерваОстанува да видиме.
Кои се тие натпревари кај што Милан изгубил заради Малдини? Да не си пијан?Грешка си брат,Каха ајдеде ама овој другиот му дојде времето за впензија легенда е нема што ама више неможи треба да му го отсптапи местото на помладите,бавен е ко полжав,.Ги опропасти во многу утакмици.
Тешко дека Бекам ќе биде стартер, би требало во второ да влезе.Некоа информација дали Бекам ќе стартува?
Иначе супер шанса да се доближите до Интер на 7 бода
Типуваш 3:1 ? јас типувам 1:3Tипувам на 3:1Иако знаеме,се' може да се случи вечерва.Да се надеваме дека Анчелоти конечно ќе извади добар тим и добра формација.
Само се надевам дека Дида нема да има многу киксови,а Кака и Рони се надевам ќе блеснат вечерваОстанува да видиме.