Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Еве ме и мене..да не почнав да ви недостигам xD ?! Се зафркавам...
Овој Матиони ако го земеме ќе биде добро.Го имам еднаш случајно гледано на телевизија на една утакмица,и ми остави супер впечаток! Се надевам дека и овој ќе им го земеме на Јуве! Има италијански пасош и може уште зимава да дојде.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Дај бе не се замарајте за Интер, барем не на темава

Иднината на Мексес е во Милан

Мексес е одличен играч, ама мислам дека попаметно би било за тие пари да ги земиме Maтиони и Марига, а и кусур ќе ни остане.:kesa:
А уште попаметно би ни било тие пари да ги вложиме во Сантакроче.:toe:

Одо сака да остане во Баерн

Подобро за нас..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Повикани играчи утре за со Рома:

ROME
At the end of the training session Carlo Ancelotti announced the list of called up players for tomorrow's match against Roma:

Abbiati, Dida, Kalac, Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Antonini, Darmian, Emerson, Cardacio, Pirlo, Ambrosini, Beckham, Flamini, Pato, Inzaghi, Seedorf, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho.
Unavailable
:
Bonera, Nesta, Gattuso, Borriello.
Следниве 11 мислам дека би требало да стартуваат утре.
Во одбраната нема што да се смени тие се играчите нема кој други, средниот ред мислим дека вака е најдобар, може Амбросини ќе биде стартер место Сидорф неможам да тврдам тоа Анчелоти ќе одлучи...
Местото од Гатузо ќе го заземе Фламини а во второ може место него да влезе Бекам, а нападот тој е :)

Абиати
Замброта-Малдини-Каладзе-Јанкуловски
Фламини-Пирло-Сидорф
Кака-Рони
Пато

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Сепак мислам дека Бекам нема да го изигра цел натпревар,или ќе го пушти само прво полувреме,или на десет минути пред крај.

п.с.Што се дешава Гатузо?До каде е со повредите?:uvo:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Бекам ќе влезе како замена. Не мора џенцките да се ѕверат 90 минути во него уште прв натпревар :) А и ретко кој играч дебитира од прва постава, обично редот е сите да бидат поздравувани со аплаузи кога влегуваат како замени.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Бекам ако губиме од прво полувреме (да недајт госпот) ке го пуштат да игра второ цело, а ако се си оди супер ке го пуштат десет минути пред крај колку да се запише дека играл и тој.
ај со среќа да ни е :) :eek:lee::eek:lee:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Повикани играчи утре за со Рома:

Следниве 11 мислам дека би требало да стартуваат утре.
Во одбраната нема што да се смени тие се играчите нема кој други, средниот ред мислим дека вака е најдобар, може Амбросини ќе биде стартер место Сидорф неможам да тврдам тоа Анчелоти ќе одлучи...
Местото од Гатузо ќе го заземе Фламини а во второ може место него да влезе Бекам, а нападот тој е :)

Абиати
Замброта-Малдини-Каладзе-Јанкуловски
Фламини-Пирло-Сидорф
Кака-Рони
Пато​
Само Сендерос-Малдини :helou::helou:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Нема шанси Сендерос да игра пред Каладзе.Анчелоти го цени многу Каладзе,кога и да бил опоравен го играл прва постава.Човекот дава максимум од себе,е сеа што е малер невиден и што прави пенал секоја утакмица тоа е друга работа.Значи Сендерос пред Каладзе нема шанси.

Според мене Милан би требало лесно да ја добие Рома.Милан има далеку посилен тим од Рома.Исто така игра и далеку подобар фудбал.Значи наши се.Единствено страв ми е само од Баптиста:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нема шанси Сендерос да игра пред Каладзе.Анчелоти го цени многу Каладзе,кога и да бил опоравен го играл прва постава.Човекот дава максимум од себе,е сеа што е малер невиден и што прави пенал секоја утакмица тоа е друга работа.Значи Сендерос пред Каладзе нема шанси.

Според мене Милан би требало лесно да ја добие Рома.Милан има далеку посилен тим од Рома.Исто така игра и далеку подобар фудбал.Значи наши се.Единствено страв ми е само од Баптиста:)
:icon_bigg:icon_biggАбе Калазе више е стар,а невикам да го смени Калазе викам Малдини затоа што е на моменти.
пр.Со палермо и јуве лошо а со удинезе добро играше.

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
:icon_bigg:icon_biggАбе Калазе више е стар,а невикам да го смени Калазе викам Малдини затоа што е на моменти.
пр.Со палермо и јуве лошо а со удинезе добро играше.
Ма каков Малдини бе човече.Сендерос е класи класи под овие двајца,макар и да имаат 50 години:)
Па човече,Малдини да не ни е одбраната ке ни биде дупло послаба.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Едвај чекам да почне утрешниот натпревар.Нема да сум дома тогаш ама морам да снимам не се пропушта првиот натпревар каде Бекам и Кака се во ист тим:icon_cool

Ова нема да е добро за женските:icon_redf

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ма каков Малдини бе човече.Сендерос е класи класи под овие двајца,макар и да имаат 50 години:)
Па човече,Малдини да не ни е одбраната ке ни биде дупло послаба.
Грешка си брат,Каха ајдеде ама овој другиот му дојде времето за впензија легенда е нема што ама више неможи треба да му го отсптапи местото на помладите,бавен е ко полжав,.Ги опропасти во многу утакмици.:toe:

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Грешка си брат,Каха ајдеде ама овој другиот му дојде времето за впензија легенда е нема што ама више неможи треба да му го отсптапи местото на помладите,бавен е ко полжав,.Ги опропасти во многу утакмици.:toe:
Абе брат да се кладиме дека е побрз од Сендерос.Ако има некој друг,мислам да купат тогаш треба да се смени,а сега не!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе брат да се кладиме дека е побрз од Сендерос.Ако има некој друг,мислам да купат тогаш треба да се смени,а сега не!
Хехе прашај кого сакаш ама 100% не е побрз од Сендерос ако мислиш на Малдини а за поискусен е. :helou::helou:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Има нешто на официалната на Милан врзано за Сендерос дека ке се враќа во Арсенал, или уште ке го коваат за клупа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom