Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 5.692
Ах епа не знаев, нека го земат одма ни треба нов Кафу во МиланБатето има Италијански пасош, тоа значи дека.....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах епа не знаев, нека го земат одма ни треба нов Кафу во МиланБатето има Италијански пасош, тоа значи дека.....![]()

Дај некој нека најде клипчиња од дечково на Youtube па да видиме за каков играч се интересира Милан.

Феноменална идеа има бацето, али се гледа дека е глупо американче што гледа хокеј и рагби, заборава дека цел свет е погоден од Економска Криза, а и Берлускони не поминал весело со истата, неколку медиуми го имаа истото објавено пред некој месец, чудна коинциденција ми е носењето на Бекам во тимот, кое од играчки аспект е непотребно, али од маркетиншки и те како во една ваква ситуација, затоа и до некаде бар јас го оправдувам овој трансфер .Батето има Италијански пасош, тоа значи дека.....
П.С. Добра идеја на бацево
Marco USA I dont understand y milan keeps on going 4 foreign players instead of italian 1s. santacroce is way better than mattioni and can play as a center or right back. he may be expensive but we spent 30 million on nesta and we r probably rolling in sponsorship money as we have kaka ronaldhino and beckham all in 1 team. go 4 santacroce and let juve have this guy or go 4 both santacroce and mattioni
Абе овој ни треба нас....
:motor:

Големи се шансите Калач да не напушти и да отиде во шпанскиот тим Хетафе!
А Анчелоти потврди Бекам утре ќе биде резерва!
И Сампдорија сака да го земе Шевченко на наем од 6 месеци. За тој период велат дека ќе биде дел од првиот тим а нема да ја грее клупата како кај Милан, а истото беше и со Челзи 2 години.
Јас и онака не го сакам нешто посебно и не ни сакав да се врати. Па нека оди што ми е гајле![]()
хаха, го слушна ли некој коментаторов на телма на почеток на утакмица
цитирам " и росонерите во стандардната сино-црна комбинација"
интер росонери :pos2: