Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Исто ќе почне со еден шпиц како и секогаш Ама се надевам на Шева прва постава и нов гол 100 посто дава само да го стави
Не може да почне со еден, нема кој да игра во средина.Мислам дека нема да почне со 2 напаѓачи. Пак ке фура со еден.
Така е...:helou:здр росоњери....!!!
едно не ми е јасно, шо е работава што толку мн фанови на ман. утд. доаѓаат да коментираат (и тоа против милан) во нашиов фан клуб... епа вака сеа, вие што навивате за манчестер, повеке освојувајте (ако е тоа можно, а просто не верувам...), отколку да зборувате за Милан (Кој има освоено 18 меѓународни титули), затоа што не сте оние кои можат да ни „трубат“ за нашиов клуб (прво направете го невозможното - стигнете не!!!):baeh: Затоа губете се од тука! И зошто воопшто го посетувате ако веке имате друг омилен клуб???
FORZZA MIALN!!!!
:helou:
Средината и нападот се тие како што кажа СиндикатMILANELLO
19 players have been called up by Carlo Ancelotti for Milan-Catania:
Abbiati, Dida, Antonini, De Vito (n.53), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Pedrocchi (n.52), Kakà, Pato, Shevchenko, Viudez (n.20).
Unavailable:
Bonera, Nesta, Ambrosini, Pirlo, Borriello, Inzaghi, Seedorf, Ronaldinho.
Што ке ни се измени ако почне дебелиот со Шева и Пато во напад петарда ке пукне :helou:A што е работава со Роналдињо што не е достапен за оваа утакмица?
Утре ако играме со двајца напаѓачи(а нема друга опција),ќе немаме резервен,значи ако не оди ќе нема она омиленото од Анчелоти во 70 минута да праи замена. Многу тешко дека би играл Виудез...
Абе и јас би гледал ракомет, ама не дават тука бугарковци шо да прам.ја не, ја глеав Македонија ракомет
кој ги ебе Лацио и Интер второкласни екипе
Рони и Сидорф ги нема, мора да игра КакаА што е со Кака? Ке паузира ли утакмицава?
Го има во тимот повикан али никој не го става во комбинација како што гледам...
Санкционираше нешто судијата пред да шутне Коларов, т.е. свирна пред шутот .Гледа некој бе Лацио - Интер?
Дали виде некој оти му го поништија голот на Лацио?
Аха добро оти на муте ми беше мене и се зачудив шо е финтата, пошто се регуларно си беше.Санкционираше нешто судијата пред да шутне Коларов, т.е. свирна пред шутот .