Windows 7

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дискусии за активатори и за кракуван оперативен да престанат сите мислења се избришани следните одат на картон. Имате ПП.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
ОК, сега се намали на 50МБ самото од себе. Ваљда е баг некој? Ги имам инсталирано сите апдејти.
Само да кажам дека проблемот со sidebarot (јадење на 230МБ од рамот) се реши со тоа што ја симнав најновата верзија на AllCPUMeter пред некој ден. Изгледа се работело за memory leak, сега се врати у граници на нормала, 30-40МБ.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
ме интересира дали при инсталација на SP1 како .exe за Win7 (да не се апдејтира!) ќе се активира ѕвездата? ако се активира тогаш ќе треба да се форматира и јово-наново да се инсталираат програми пошо такви програми кои што ја тргаат фамозната „ѕвезда“ многу-многу не функционираат, а со тоа подобро е да работи без SP1.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
automatic updates треба да ти бидат исклучени. инаку да не се повторувам, после еден месец да речеме види дали ќе има или ќе нема ѕвезда па пиши...

Мојот Windows 7 беше пиратски активиран, го ставив SP1 преку Windows Update и се направи Windows 7 Service Pack 1 и е сеуште активиран и ја нема таа фамозна ѕвезда а Automatic Updates и се приклучени во секое време...еве ти скриншот...

Линк

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
automatic updates треба да ти бидат исклучени. инаку да не се повторувам, после еден месец да речеме види дали ќе има или ќе нема ѕвезда па пиши...
Го користам со Automatic Updates од кога излезе Final верзијата, пиратски и со приклучени Automatic Updates, мислиш ќе те лажам? досега ништо ми се нема направено...

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
а од кај го симна? торент?

Го користам со Automatic Updates од кога излезе Final верзијата, пиратски и со приклучени Automatic Updates, мислиш ќе те лажам? досега ништо ми се нема направено...

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
таква работа кај microsoft не поминува воопшто. лично сеуште не ми се верува. треба да ја пробам истата седумка што ја имаш кај тебе и да видам дали ќе има некаква промена. тогаш ќе ја имаш мојата доверба. ;)

сега за сега терај си... :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
таква работа кај microsoft не поминува воопшто. лично сеуште не ми се верува. треба да ја пробам истата седумка што ја имаш кај тебе и да видам дали ќе има некаква промена. тогаш ќе ја имаш мојата доверба. ;)

сега за сега терај си... :)
Ако те носи патот на кај Битола да ми се јавиш, ем ќе дојдеш на едно кафенце ќе го прочепкаш комјутеров, ем и ќе ти го подарам цд-то......мое е да кажам, твое е да веруваш или не :toe: ... позз

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
фала ти за поканата, но многу ретко одам во битола. да не речам дури ИЧ! без разлика и да бевме во ист град ќе ти побарав да ми го кажеш местото од каде го имаш симнато. благодарение на интернетов ние комуницираме и наоѓаме оперативни системи. така да повели ако не ти е мака прати линк од каде ти е симната седумката... :)

Ако те носи патот на кај Битола да ми се јавиш, ем ќе дојдеш на едно кафенце ќе го прочепкаш комјутеров, ем и ќе ти го подарам цд-то......мое е да кажам, твое е да веруваш или не :toe: ... позз

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
фала ти за поканата, но многу ретко одам во битола. да не речам дури ИЧ! без разлика и да бевме во ист град ќе ти побарав да ми го кажеш местото од каде го имаш симнато. благодарение на интернетов ние комуницираме и наоѓаме оперативни системи. така да повели ако не ти е мака прати линк од каде ти е симната седумката... :)
Private Message :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom