Nope. Само што си можел да направиш quick format на D. Нема потреба од full.
Ама на истиот копмјутер, т.е. лап-топ HP Net Book 4720s, веќе претходно го имав инсталирано еднаш и не ја покажуваше втората партиција.. Сега го инсталирав од ново, преку Custom за да направам формат и две партиции.. Значи ги избришав претходните, кои на инсталацирањето ги покажуваше а преку My computer не.. Сега, вториот пат го направив следново =>
1. Custom Install.
2. Ги избришав партициите.
3. Направив една од 200 гб, Windows-от направи една System Reserved и остана една од 100 гб unallocated space и на неа кликнав за инсталирање и продолжи инсталацијата.
4. Кога се уклучи ми даде една партиција од 100гб на која беше Windows-от и уште една од 200 гб која не можев да ја отворам. Ми даде опција да ја форматирам и после имав пристап до неа, арно ама..
5. ...арно ама.. после кога го вклучив на нет и инсталираше update, на рестартирање нејќеше да се крене..
Да не сум ја утнал нешто?
Инаку користам Windows 7 Ultimate, кој после го активирам со Windows Loader.. Инаку истиов Windows e инсталиран на 7-8 компјутери (не од мене!) и работи одлично..
Треба да инсталирам driver за лап-топот?
Ај нека ми подобјасни некој како да го инсталирам затоа што осеќам дека грешам некаде...
Фала