Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Кај го напрај тоа долу Windows live Messinger да ти биде толкаво?
untitl1274487755.jpg

Десен клик на иконата на мсн > пропертис > компатибилити и како на сликата ке наместиш !

Ако не го чепкам компијутеров за 15 минути мониторов станува црн и по кратко време автомацки спие (опцијата sleep).. Е каде можам да го подесам тоа за да не ми станува црн и да не спие?

Start > Control Panel > Power Options > Change plan settings

На тие што Microsoft им го откри нелегалниот Windows, сега можат без да инсталираат кракови, да си ја продолжуваат Trial верзијата, легално

тука http://forums.mydigitallife.info/th...s-7-forever-without-cracks-patches-or-loaders

Сепак и тоа програмче е нешто слично како лоадер/крак :)
Болје кракуван, бар нема да биде триал, башка како што ги фаќа Мајкрософт пиратските копии,
така излегуваат нови верзии на краковите, така да нема криза :)

P.S. Кај мене сеуште нема јавено ништо, а ПЦ-то ми е up-to-date, кракован ми е со Remove WAT

Дали се задолжителни абдејтите на виндоус 7 ?

апдејтите не вклучуваат само најнови драјвери туку и безбедносни закрпи на самиот ОС кој антивирусната програма не ги вклучува затоа е препорачливо да ги имате најновите апдејти

апдејтите не вклучуваат само најнови драјвери туку и безбедносни закрпи на самиот ОС кој антивирусната програма не ги вклучува затоа е препорачливо да ги имате најновите апдејти
да? за да можат да те зафркаваат со џенуин-от? не, фала :smir:

Сепак и тоа програмче е нешто слично како лоадер/крак :)
Болје кракуван, бар нема да биде триал, башка како што ги фаќа Мајкрософт пиратските копии,
така излегуваат нови верзии на краковите, така да нема криза :)

P.S. Кај мене сеуште нема јавено ништо, а ПЦ-то ми е up-to-date, кракован ми е со Remove WAT

ama ova microsoft go prepoznava kako Genuine

Сите знаеме дека сме користеле Win XP без никакви апдејти и тоа без никакви проблеми :) па сега зошто да не можеме да користиме WIn 7 без апдејти :baeh:

PS: јас го кракнав со Remove WAT

Извинете што сум надвор од текот на муабетот, али ова се однесува за оние што сеуште го немаат Win 7.
Имам директни линкови од страната на Microsoft за Win 7 Ultimate 32 и 64bit MSDN верзија, кој сака нека каже.

Svezo instaliran windows 7... i sakam da smenam da pishuvam so mak. podrshka... Kako ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom