Види десен клик на десктоп Sort by види дали имаш маркирано некое подредувањеможда сум бот али да ве прашам. оти кога ќе ги наредам иконите на десктопот како шо со сакам по refresh се враќат на старото место ???
Сигурно е Auto arrange маркирано , одмаркирај го и маркирај Algin to gridнемам
Екранот ти е таков поради слабата графичка карта. Бидејќи си на лаптоп графичката ти е интегрирана а PES 2010 бара подобра графика и општо перформанси... Јас ја снимив и после 2 минути играње се откажав од идејата да играм PES на лаптоп. Мислам дека не ти е до драјверите, а тоа за компатибилноста не сум баш упатен..Zdravo, sakam da prasam za eden problem sto go imam. Imeno na lap top imam instalirano Windows 7 ultimate. Koga ke pustam da igram nekoja igra (need for speed , pes 2010) posle 5-6 minuti PC mi se gasi sam od sebe, plus ne mi ja dava slikata od igrata na cel ekran tuku vo namalena forma.isto taka nekoi postari igri voopsto i ne saka da gi pocne , samo sto idam na start vednas se gasat. E sega treba da instaliram nekoi drajveri za grafika ili ako moze da ja napravam nekako windows 7 compatibilna so Windows XP? Dokolku trebat drajveri molam za link za simnuvanje i kazete koi drajveri da instaliram? Ili pak da si go preinstaliram pc i da se vratam na XP?
Grafickata mi e ATI radeon hd3470 512 mb taka da neke da e do nea.... pes 2009 igrase perfetkno.... znaci nema pomos aЕкранот ти е таков поради слабата графичка карта. Бидејќи си на лаптоп графичката ти е интегрирана а PES 2010 бара подобра графика и општо перформанси... Јас ја снимив и после 2 минути играње се откажав од идејата да играм PES на лаптоп. Мислам дека не ти е до драјверите, а тоа за компатибилноста не сум баш упатен..
Симни си најнови драјвери за графичката. Ќе го симниш Full Catalyst Software Suite за соодветниот систем.Grafickata mi e ATI radeon hd3470 512 mb taka da neke da e do nea.... pes 2009 igrase perfetkno.... znaci nema pomos a?
Како бе секоја година, 150е е цената на оперативниот го купуваш еднаш тоа е тоа.сакам да си стаам home premium на писи(ко што иам на лаптоп) и сеа ми викаат 150еу... добро тоа но секоја година се плаќа ли лиценца и колку е??
ај види овде http://anhoch.com/ponuda/cenovnici/Како бе секоја година, 150е е цената на оперативниот го купуваш еднаш тоа е тоа.
Лиценцата е засекогашај види овде http://anhoch.com/ponuda/cenovnici/
Про - 7500
Ултимејт - 9500
сакаш да кажеш дека само волку плаќам и завршувам работа???
колку што знам лиценцата треба да се обнови...
и кажете дали вреди да се земе Ултимејт и што плус се добива со тоа.. .
од анхоч ми кажаа дека за апгрејд се плаќало по 150 евра годишноЛиценцата е засекогаш
За споредбаCompare editions