Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сакам да стаем Windows 7 али некој вика дека сакал добра конфигурација .. а ја моментално имам Процесор интел пентиум 2.47 GHz на 1.25 GB RAM..
Ако некој знае нека пише ..
Можеш да ставиш.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Дечки ве молам некој добар торент со регистриран Windows 7. Итно ми треба. И добро ќе работи со 2 гб рам и 2.4 GHz интел пентиум 4?

ArsVivendi

Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
ти пратив торент иначе добро ке работи на твојата машина
Фала многу супер оди со брзинава за саат време е готово, но да те прашам, финалната верзија е? И би ми правел некои проблеми на компјутер доколку не е?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Фала многу супер оди со брзинава за саат време е готово, но да те прашам, финалната верзија е? И би ми правел некои проблеми на компјутер доколку не е?
Да да Финалната е RTM верзија онаа што е пуштена во продажба не бери гајле ;) кога ке го инсталираш пиши ми за да ти пратам крак да го активираш

djkoki

Dj KoKi
Член од
4 октомври 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
sto zborite gluposti be windows 7 e najdobar do sea.Jas go imam i nemam nikakvi poplaki od nego.Zboram zasteduva memory na HDD sam pravi install na drajveri i slicni sranja ako stavis tel vo pc preku USB ne ti treba CD od tel nego sam go naoga i sam go inst i za mn drugi raboti e bolji i od Vista i do XP SP3, ako stavis printer sam naoga i za nego drivers, polesno se prilagoduva na user, site aplikacii rabotat igri, programcinja i slicno ima speech recognation, i mn dr raboti ako sakas probaj go na virtual machine ama nema da imas aero ako go inst na virtual machine najbolje probaj da go inst eve ti link simno go kako torrent!

http://thepiratebay.org/torrent/5129465/Windows_7_Ultimate_AIO_Activated

кој програм за режење најдобро работи во windows 7?
sdite rabotat ama najbole mislam NERO koja bilo verzija samo ne nero 6 ili pod 6!!!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
djkoki линкот што го постираше треба да добиеш картон бидејќи се забранети линкови кон страни за пиратерија, бидејќи си нов член ова нека биде опомена за во иднина. Прочитај си правила.
И да Windows 7 се покажува одлично многумина од луѓето кои на форумов бараа да го спуштат и го спуштија се задоволни со оглед на неговите перформанси и минимални хардверски побарувања.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
sto zborite gluposti be windows 7 e najdobar do sea.Jas go imam i nemam nikakvi poplaki od nego.Zboram zasteduva memory na HDD sam pravi install na drajveri i slicni sranja ako stavis tel vo pc preku USB ne ti treba CD od tel nego sam go naoga i sam go inst i za mn drugi raboti e bolji i od Vista i do XP SP3, ako stavis printer sam naoga i za nego drivers, polesno se prilagoduva na user, site aplikacii rabotat igri, programcinja i slicno ima speech recognation, i mn dr raboti ako sakas probaj go na virtual machine ama nema da imas aero ako go inst na virtual machine najbolje probaj da go inst eve ti link simno go kako torrent!

sdite rabotat ama najbole mislam NERO koja bilo verzija samo ne nero 6 ili pod 6!!!!
E само ова не ми е баш јасно.....елаборирај!

ArsVivendi

Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Само што инсталирав Виндоус 7. Супер е, работи беспрекорно, и е регистриран целосно. Сега моментално симнувам драјвери за графичка, но, да ве прашам, нема Мозила за 7? Зашо користан Инт. Експлорер, а не сум некој голем фан :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Само што инсталирав Виндоус 7. Супер е, работи беспрекорно, и е регистриран целосно. Сега моментално симнувам драјвери за графичка, но, да ве прашам, нема Мозила за 7? Зашо користан Инт. Експлорер, а не сум некој голем фан :)

Симни си ја последната верзија на мозила и инсталирај.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ќе фура ли 7цата на моево пц?

Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz
1 GB DD2 RAM
Nvidia 7300 LE

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ќе фура ли 7цата на моево пц?

Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz
1 GB DD2 RAM
Nvidia 7300 LE
ќе лета :), кај мене со послаба конфигурација супер си работи ...

и шо иам заприметено , некако ко поарно да ми работи wireless adapter-от :). Појќе мрежи фаќам од претходно со Vista-та

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Знае ли некој како да се гледа интернет тв во windows media center ми се појавува грешка video gallery not available ај помош

Kajgana Shop

На врв Bottom