Windows 7

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Претпоставувам дека имаш тв тјунер(тоа треба за интернет тв, за жал).Ако имаш, тогаш види во државите(регионал language and options) да не си стаил Македонија.Ако си стаил, затоа не ти дава,(јас на пример ако ставам македонија не ми работи гаџетот за weather).Ако пак не дава, ондак до мајкрософт е грешката.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ќе лета :), кај мене со послаба конфигурација супер си работи ...

и шо иам заприметено , некако ко поарно да ми работи wireless adapter-от :). Појќе мрежи фаќам од претходно со Vista-та
Точно е, многу подобро работи Wireless на Windows 7.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
ќе лета :), кај мене со послаба конфигурација супер си работи ...

и шо иам заприметено , некако ко поарно да ми работи wireless adapter-от :). Појќе мрежи фаќам од претходно со Vista-та
7цата е многу добра, јас ја имав на лап топот пред 1 месец, ама го ставив xp повторно оти лап топот многу загрева со windows 7 и страв ми беше да не изгори. Инаку чим ќе фати на пц-то ќе го ставам утре. Само да не ми прави проблем со некој игри, оние постарите на пример дота, кантер страјк?:pos2:

Патем, дајте ми торент по ПП од официјалната верзија што е ако ја има...RTM мислам дека беше ?:pos2:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
7цата е многу добра, јас ја имав на лап топот пред 1 месец, ама го ставив xp повторно оти лап топот многу загрева со windows 7 и страв ми беше да не изгори. Инаку чим ќе фати на пц-то ќе го ставам утре. Само да не ми прави проблем со некој игри, оние постарите на пример дота, кантер страјк?:pos2:

Патем, дајте ми торент по ПП од официјалната верзија што е ако ја има...RTM мислам дека беше ?:pos2:
На мене со Warcraft III ми правеше проблеми, ама средив. Ако имаш проблем, ќе си го кажеш гарант ќе го средат.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Надградбата во Windows 7 - 'паѓа' и е нефункционална
Непознат број на корисници пријавиле сериозни потешкотии во префрлувањето од Vista на Windows 7. Проблемите се во опсег од форма на погрешни сериски броеви на продуктот до бесконечни процеси на рестартирање, кои често го спречуваат оперативниот систем од подигање. Еден Windows корисник по име Manjigani се пожалил дека неговиот обид за надградба го оставил неговиот систем во ќор-сокак. "Мојата надградба беше неуспешна на последниот чекор.
А сега постојано се рестартира," напишал Manjigani во постот на Официјалниот форум на Microsoft. "Го оставив да работи преку ноќта со надеж дека самиот ќе се среди, но немав среќа. Навистина не би сакал да се вратам и да инсталирам Vista па пак да одам на Windows 7."

Друг корисник под псевдонимот "Derty" раскажал слична приказна.
"Ова е срамота. Толку многу ветувања за стабилност и едноставност, а сега? Има толку многу проблеми со инсталацијата. Веќе неможам да пристапам на мојот преносен компјутер а ниту пак сум во можност да се вратам на стариот систем, Vista. Сите индикации водат кон тоа дека инсталацијата комплетно ја одстранила Vista-ta. Тоа не е добро.
"Инжинерот на Microsoft, Ryan Thieman одговорил на извештаите на критичните грешки со прашање за учесниците на форумот да одговорат на серија прашања поврзани со надградувањето, со што би помогнал во решавањето на овој проблем, вклучувајќи:

1. [*] Точно кој е производителот и моделот на вашиот компјутер?
    [*] На кое ниво бил вашиот Windows? SP1, SP2?
    [*] Кој антивирусен програм го користи вашата машина?
Thieman исто така предложил да, корисниците со веќе оштетени системи, се обидат да го подигнат системот во Safe Mode преку мрежа со:

1. [*] Комплетно исклучете го компјутерот
    [*] На самото вклучување на системот притиснете 'F8' со што би добиле пристап во менито со опции за подигање на повеќе начини
    [*] Одберете 'Safe Mode with Networking' од дадената листа
    [*] Почекајте додака да се подигне во Windows.
Ова може да потрае неколку минути Сепак, член на форумот JSchneider21, се пожалил дека ова 'наводно' решение на Microsoft воопшто не помогнало за да се реши неговиот проблем.
"Ја немам Vista опцијата во менито за подигање и сигурен сум дека ни многу од вас ја немаат исто така. Сеуште чекам."

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
Jas napraviv upgrade od Vista Ultimate na Windows 7 ultimate, bez problemi, za 20min se bese gotovo...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Прашање: Имам инсталирано Windows7, но кога отворам некои фајлови кои се напишани на кирилица не можам да ги прочитам затоа што наместо букви ми се појавуваат коцкичиња. Знае ли некој како можам да го средам ова?

Е

експерт

Гостин
Кога преземате Windows 7 од торент страни видете прво дали е хакиран, односно дали е активиран претходно. Доколку е така тогаш голема е веројатноста хакерот да си има ставено вируси или да го има оневозможено апдејтот, или се апдејтува од друга локација. Ако може некој да ми даде торент со оригинален вин7 32, и активатор.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Прашање: Имам инсталирано Windows7, но кога отворам некои фајлови кои се напишани на кирилица не можам да ги прочитам затоа што наместо букви ми се појавуваат коцкичиња. Знае ли некој како можам да го средам ова?
Мене ова ми се случува во browser-от понекогаш, ама ќе го рестартирам него и се е ок.
Па, пробај и ти отвори го пак фајлот :)

П.с. Ова со вицот како програмер поправа кола. :devil3:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Metono1[mkd];3047628 напиша:
На мене со Warcraft III ми правеше проблеми, ама средив. Ако имаш проблем, ќе си го кажеш гарант ќе го средат.
ЈАс поради истата причина се вратив на XP :(:(:(

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мене ова ми се случува во browser-от понекогаш, ама ќе го рестартирам него и се е ок.
Па, пробај и ти отвори го пак фајлот :)

П.с. Ова со вицот како програмер поправа кола. :devil3:

Абе од вчера пробувам :pos: , нејќе ебаго...

п.с. Како беше вицот?

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
симни си фонтови

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Не верувам да биде до фонтовите ама ајде.
-Јас имав проблем со отварање на фајловите во Office, па го средив.
Најпрвин ќе отворите Word,Power Point,Excel па потоа одите Open, и го ставате документот што ви треба. Тоа е за тие што имат проблем со документите, јас така го решив и сега функционира и нема проблем со фонтот т.е не излегуват коцки, прашалници итн.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Абе од вчера пробувам :pos: , нејќе ебаго...

п.с. Како беше вицот?

Tи недостига апдејтот за подршка на јазици , и затоа така ти излегува апдејтирај го ќе се симни еден апдејт за сите јазици и нема да излегуваат така. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom