Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Лиценциран Windows 7 да се купи е 216.458 EURO односно 13.176 денари. Па сеа видите дали ви одговара :) Искрено да имам пари тогаш одма го купуем.

Лиценциран Windows 7 да се купи е 216.458 EURO односно 13.176 денари. Па сеа видите дали ви одговара :) Искрено да имам пари тогаш одма го купуем.

Ultimate -9300 ден
Professional -7600 ден
Home Premium-5500 ден
би требало вака да се движат цените, на Vista се овие цени а може и поевтин ке биде седмицава

ima poveke verzii na windows 7 E,N,EN koja e razlikata megu ovie?i dali poslednata verzija (RTM/Retail) e od 14.07.2009?

E е верзија без IE. N без WMP. EN без IE и WMP.

Наменети за европскиот пазар како резултат на идиотската одлука на европската комисија. Се појавија на пазарот?

Одговор: .!.

Дајте некој проверен торент од 7-ца да го симнам и да го снимам му дојде време на мојов да јаде формат.Една молба:costumed4 ПРОВЕРЕН ДА Е :kez:

Ultimate -9300 ден
Professional -7600 ден
Home Premium-5500 ден
би требало вака да се движат цените, на Vista се овие цени а може и поевтин ке биде седмицава

Абе тоа ти е може Upgrade а цела верзија толку е 13илјади види на страната 319 долари = 13 и нешто илјади. П.С. За Ultimate се мисли.

E е верзија без IE. N без WMP. EN без IE и WMP.

Наменети за европскиот пазар како резултат на идиотската одлука на европската комисија. Се појавија на пазарот?

Одговор: .!.

na warez pazarot gi ima.ali cim nemaat drugi razliki osven wmp i ie nisto strasno mozat da se simnat i onaka so update.

Активациjски клуч за Уиндоус 7 билд 7600 64 битна верзија на ПП

Фала

Абе тоа ти е може Upgrade а цела верзија толку е 13илјади види на страната 319 долари = 13 и нешто илјади. П.С. За Ultimate се мисли.

Тоа е за 2-3 компјутера нема да биде 13.000 не се секирај

Фала на сите кои пуштија клуч за 7ка, а сега со Еци пеци пец... ќе одберам со кој ќе го заебам Мајкрософт

http://img268.imageshack.us/i/98782795.jpg/

Не се разбирам во нетворкс, па некој ако сака да ми помогне да го отстранам ова име од тука. Фала ви однапред :)

Колку што разбирам, тоа ти е мрежен компјутер. Е сега, ако е така и ако прашуваш како да го тргнеш од тука... отштекај го од мрежа тој компјутер :toe:

Едит: Пробај и овде дали ти се наоѓа таа мрежа
Control Panel > Network and Sharing Center > Manage Wireless Networks
Ако ја има, десен клик на неа и делит.

Ја гледам, ама нема на неа делит, затоа прашувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom