Ultimate -9300 денЛиценциран Windows 7 да се купи е 216.458 EURO односно 13.176 денари. Па сеа видите дали ви одговара Искрено да имам пари тогаш одма го купуем.
ima poveke verzii na windows 7 E,N,EN koja e razlikata megu ovie?i dali poslednata verzija (RTM/Retail) e od 14.07.2009?
Абе тоа ти е може Upgrade а цела верзија толку е 13илјади види на страната 319 долари = 13 и нешто илјади. П.С. За Ultimate се мисли.Ultimate -9300 ден
Professional -7600 ден
Home Premium-5500 ден
би требало вака да се движат цените, на Vista се овие цени а може и поевтин ке биде седмицава
na warez pazarot gi ima.ali cim nemaat drugi razliki osven wmp i ie nisto strasno mozat da se simnat i onaka so update.E е верзија без IE. N без WMP. EN без IE и WMP.
Наменети за европскиот пазар како резултат на идиотската одлука на европската комисија. Се појавија на пазарот?
Одговор: .!.
Тоа е за 2-3 компјутера нема да биде 13.000 не се секирајАбе тоа ти е може Upgrade а цела верзија толку е 13илјади види на страната 319 долари = 13 и нешто илјади. П.С. За Ultimate се мисли.
ај и на мене за истатаАктивациjски клуч за Уиндоус 7 билд 7600 64 битна верзија на ПП
Фала
Ај добро ќе видиме колку ќе биде...Тоа е за 2-3 компјутера нема да биде 13.000 не се секирај
ај и на мене за истата
пратеноАктивациjски клуч за Уиндоус 7 билд 7600 64 битна верзија на ПП
Фала