Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не постојат такви. Инаку прилично стара графичка за нов ОС. Нема DX 9, нема Aero.
Најверојатно 7ката сама ќе ја препознае. Виста мислам ги препознава самата 9200ките.
Си ме сфатил погрешно. Не се АТИ криви. И Нвидиа немаат драјвери за такви постари графички за вин 7. За нив самиот ОС има вградени.
И, јас отсекогаш сум ги сакал АТИ. Овие другиве, не да ги мразам, ама не ги сакам многу.
Офф топик. Кога АТИ палеше и жареше со Radeon 9xxx серијата, Nвидиа sux ass со нивната GeForce 5xxx серија.
За HD3650 има драјвери на официјаната страница. Catalyst 9.6, истиот драјвер и за другите графички од ати. Незнам што бил проблемот.
На крај краишта, win 7 сеуште е во RC верзија. Кога ќе излезе би требало се да работи како што треба.
Да. Има. Ама тие се за PCI Express верзијата на графичката, не за AGP.За AGP верзијата, иако релативно нова графичка, од страна на ATi нема официјална поддршка. :smir:
...
Се е пробано, се е без резултат.
Да не најде решение за nvidia control panel со најновиот драјвер?
Ете, и Нвидиа не е совршена.Не, без тоа сум
Инсталиран е најновиот драјвер и посебно е инсталиран Phsyx, ама контрол панел немам.
Да не симна некој Windows 7 RTM, излезен е, ја наредниот месец ке ја симнам.