Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па забрането да не е таму да се седи? Обичен дел од трибината беше, ненавивачки. Не знам што е проблемот.
Второ полувреме иначе од ложа го гледав т.е. поблиску до ``хулиганите`` ...
ако сакаш на тошо да се правиме,ќе пишуваме уште 100 страни и ќе скапеме до сабајле................
.....ако немаш одговор на прашањето,просто е-НЕ ОДГОВАРАЈ
од кога тој дел беше ненавивачки???од денес,само за денес,неделава:toe:
да не си направил збунка со средишниот дел од стадионот!!!!!!
па кажи ми што би барал јас во сала да гледам МЗТ-Работнички или било кој друг тим,а не сум симпатизер на ниеден од нив???
во земјава нема навивачи,не па хулигани:pos2:

значи според шутраков битолски комити биле пички пошто кога они пееле ајде да се тепаме вие сте ќутеле, натака не треба ништо да се кажува.
Единствена светла точка на чкембари им беа паролите (:pos2:)
Денеска дефинитивно докажавте дека сте најголеми имбецили.

ако сакаш на тошо да се правиме,ќе пишуваме уште 100 страни и ќе скапеме до сабајле................
.....ако немаш одговор на прашањето,просто е-НЕ ОДГОВАРАЈ
од кога тој дел беше ненавивачки???од денес,само за денес,неделава:toe:
да не си направил збунка со средишниот дел од стадионот!!!!!!
па кажи ми што би барал јас во сала да гледам МЗТ-Работнички или било кој друг тим,а не сум симпатизер на ниеден од нив???
во земјава нема навивачи,не па хулигани:pos2:
работата е во тоа што бил во делот каде што се комитите,иначе како неутрален гледач се знае каде се седнува...но сигурно има нешто што него го влече со вас Комити и Вардар но не сака да признае...јас исто доста пати сум го гледал Вардар но никогаш на трибина со Комити,само еднаш сум морал и тоа на гостувањето во Гелзенкирхен против Шалке...на сите македонски екипи им посакувам големи успеси,но Вардар ми останал уште од раната младост во сеќавање(бивша YU)како бренд на македонскиот народ и така ќе остане...
Џабе се некој препукнувања,која фан група е најдобра во Македонија,кога сите ние знаема(не сакаме да признаеме) дека Комити се најбројни и најдобро организирани,јас сум неутрален...

си земаат замав тие "дебили"!!!!!
800 души кои навива имаше со сигурност пред да се симнеме во првиот ред (значи до 20 мин),поради кои причини се донесе таа глупава одлука не сум сигурен,и поради кои причини одредени момци(околу 200) си останаа горе и си тераа филм и за тоа не сум сигурен(изгледа ни тие не знаат)
-за кортеото не знам што да ти кажам,но можам да ти кажам дека после кортеото дојдоа уште 100 момци од ТК,ЛФ и други индивидуалци (зборам за тие што ги сретнав по пат)
....изгледа треба пак да се враќа авторитеото на трибина,кој не пее заушка:toe:
Дефинитивно најдебилната одлука која беше донесена вчера, едноставно се усра цело навивање. Да си останевме во првобитните положби се ќе беше топ, пошто претходно бевме допста посолидни. Откако се спуѕштивме доле, отиде возот....
Среќа второ полувреме малку се поправивме особено кога грмеше "Зошто толку глупи сте..." :)
P.S. Битолчаниве се пикнаа во глувчешка дупка. Ги нема ни да честитаат победа, ниту да пишат во нивни фан клуб :tv:

Честито победа Вардарци..!:wink:
Клипови ќе има..?
:salut:

работата е во тоа што бил во делот каде што се комитите,иначе како неутрален гледач се знае каде се седнува...но сигурно има нешто што него го влече со вас Комити и Вардар но не сака да признае...јас исто доста пати сум го гледал Вардар но никогаш на трибина со Комити,само еднаш сум морал и тоа на гостувањето во Гелзенкирхен против Шалке...на сите македонски екипи им посакувам големи успеси,но Вардар ми останал уште од раната младост во сеќавање(бивша YU)како бренд на македонскиот народ и така ќе остане...
Џабе се некој препукнувања,која фан група е најдобра во Македонија,кога сите ние знаема(не сакаме да признаеме) дека Комити се најбројни и најдобро организирани,јас сум неутрален...

Ако ми требаше портпарол Иво Котевски ќе го викнев:wink:
Се објаснивме со гоне како и што е, не мора секој да знае све.
Само ќе ти кажам дека болдираното ти нема врска, али многу сезнајковци изродил форумов така да не ти замерувам ништо.

Честито победа Вардарци..!:wink:
Клипови ќе има..?
:salut:

Честито незаслужената победа...

Дојдовме, се прошетавме, шо сакавме праевме... БАРЕМ да се обидевте да не нападните, ама јбг пички сте, можевте група од 100 луѓе надвор да не нападните, со 10 нинџа желки идевме...

Од годините наназад на вечното дерби ова беше НАЈСЛАБО издание на комити...
единствена светла точка вчера беа димните, кој ги палевте 2 по 2 за појќе време да чадат. :pos: Поздрав, се надевам се гледаме недела, па дојдете вие на нашата трибина...

Еден шут на гол,освен на крајот стативата немавте.Посед на топка исто на наша страна.Колку толку имавме барем неколку шута на гол и неколку добри акции,вие ништо немавте.1-0 е сосем реален резултат.

Еден шут на гол,освен на крајот стативата немавте.Посед на топка исто на наша страна.Колку толку имавме барем неколку шута на гол и неколку добри акции,вие ништо немавте.1-0 е сосем реален резултат.

А кога вашиот голман му ја подаде топката на нашиот играч, и голот празан, место да лобовира... тука требаше да има гол, ама тое...

Епа да си ја шутне ако не сам у гол а? Така заслужен резултат ќе биде? :toe:

Дојдовме, се прошетавме, шо сакавме праевме... БАРЕМ да се обидевте да не нападните, ама јбг пички сте, можевте група од 100 луѓе надвор да не нападните, со 10 нинџа желки идевме...

единствена светла точка вчера беа димните, кој ги палевте 2 по 2 за појќе време да чадат. :pos: Поздрав, се надевам се гледаме недела, па дојдете вие на нашата трибина...
Да бе само ние ке правиме проблеми,во Нерези напраивме:toe:,минатата недела напраивме кај лизгалиштето:toe:,после толку кривични никој не е луд да ве чека надвор за да ве нападне:toe:.И не се фали дека сте се шетале коа ние си бевме на стадион да не сакаш Албанци да ве нападнат:tapp:,се виде дека сте никој и ништо за нас особено со транспарентите :pos2:,повеќе имавте на лозари отколку ваши:toe: БЕДА СТЕ РАЗБЕРЕТЕ:toe: КОМИТИ ЗАКОН:toe:

значи да се разбереме ... 800 души овде нема. Мислам на навијачи, а не семкари што седеа горе под сенка. Тие не ги броиме. Најверодостојна слика ми е кортеото. Нормално дека отпосле стигнаа уште луѓе, али сите оние (помлади претежно, со исклучоци секако) кои беа у копот се на последната слика.
Pa bas kako sto kaza postarite doagaat direktno na stadion, brojkata ne se gleda od korteo tuku od brojka na tribina.
Nie ne sedime vo loza pa do nas da ima semkari, broj gi na slikata nad korteoto haha

Бре бре, се прошетале. Човек ќе си помисли дека сте поминале од Ѓорче до Аеродром и пола град го демолиравте.
Не знам зашто си мислите дека некој ќе си губи време и ќе се замара вас да ве нападне. Не сте вредни за некој да јаде кривични пријави за вас. Дај прекинете да си умисливате дека луѓето во Скопје се преокупирани со вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom