Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
па скоро сите групи во МК,можат да направат некоја контра пропаганда на А1,наједноставно и најпросто е испишување на пароли во секој град против А1 и после правиш едно клипче со ударна песна:) колку толку барем младите ќе ги привлечеме,
е тука ќе се види колку сме сложни:toe:

Паметна идеја ама Велија е кај вас:toe::toe::toe:...можат другите ама работата е тоа што не сме сложни јбг

Ех, а Велија сеа влезе кај вас као што знам ... а А1 е негово гомно.
Судир на интереси, хм:toe:
:pos2:
официјално уште не е влезе(не сум сигурен и за неофицијално) па и да е ГЛАВЕН СПОНЗОР не ми се верува дека некој ќе му се покори и нема да оди контра него:toe:
сепак КОЈ МОЖЕ ДА МЕ/НЕ СПРЕЧИ да го ишарам/ме градов со пароли против А1

:pos2:
официјално уште не е влезе(не сум сигурен и за неофицијално) па и да е ГЛАВЕН СПОНЗОР не ми се верува дека некој ќе му се покори и нема да оди контра него:toe:
сепак КОЈ МОЖЕ ДА МЕ/НЕ СПРЕЧИ да го ишарам/ме градов со пароли против А1

Па и ја сум ЗА тоа да го напраите, али дали после би била иста ситуацијата?

во која смисла иста????
мислиш дали ќе се подобри нешто??па да се надеваме:)
сепак во денешно време единствен начин да ја прикажеш вистината и да манипулираш со народов се медиумите,а бидејќи НИЕ(како навивачи) немаме никакво влијание врз тие медиуми,единствено ни преостанува паролите низ градов и на стадионите/салите:toe:
се надевам дека ќе се зголеми бројот на луѓе кои ќе застанат на наша страна:)

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=4&tabid=1&EditionID=1962&ArticleID=135734:tapp::tapp:
Ова морав да го извадам од написов :

И Нова демократија остро реагира на инцидентот на плоштадот оценувајќи дека овој настан не може да се третира како изолиран случај затоа што тој претставува продолжение на инцидентите што ги влошуваат меѓуетничките односи.
- Овој и претходните настани, како тој од Нерези, претставуваат сценарио подготвено во кујните на оваа Влада, предводена од ВМРО-ДПМНЕ и од ДУИ. Ова се случува најмногу по вина на албанската партија во власта затоа што со нејзината инфериорност и пасивност дозволува Албанците да бидат дискриминирани и уценети. Од друга страна, Владата преку проектот „Скопје 2014“ директно им упатува порака на Албанците дека нема што да бараат во центарот на Скопје - велат од Нова демократија.
СДСМ, исто така, најостро го осуди инцидентот на плоштадот и изрази очекување дека и премиерот и владејачката партија ќе го направат истото и јавно ќе го осудат овој вандалски инцидент.

Какви глупости на едно место:tapp::tapp:

posto se prais tezok intelektualec,da te prasam nesto a i vo slucaj da mi odgovoris bidi jasen i kraten.Sto bi se slucilo dokolku vo Tetovo sekoe kolo bi bilo pretepano po nekoe makedonce.Dovolno bi bilo da kazeme deka sme bile provocirani,nikoj ne e tolku glup da provocira tolpa navijaci,zatoa dosta serevte.Aj pozdrav

posto se prais tezok intelektualec,da te prasam nesto a i vo slucaj da mi odgovoris bidi jasen i kraten.Sto bi se slucilo dokolku vo Tetovo sekoe kolo bi bilo pretepano po nekoe makedonce.Dovolno bi bilo da kazeme deka sme bile provocirani,nikoj ne e tolku glup da provocira tolpa navijaci,zatoa dosta serevte.Aj pozdrav
Ај сега ти одговори ми на едно прашање. Ако на едната страна се наоша група од навивачи на возраст од 14-18 а на другата се наоѓаат фанови на ривалска екипа на возраст од 15-7 години како се нарекува тоа???
Добре дојде во светот на навивачите младичу! Тоа што било повредено дете кое случајно минувало е друга работа. Човек ќе помисли дека 40 годишни хулигани нападнале 10 годишни деца од идиотскиве новинари.
Па уште му се даваат политички димензии на случајот:tapp:
И не туку ми мудрувај, кога има иљадници случаи кога група албанци напаѓаат случајни минувачи по тетовските улици. Само ние не сме пички како вас да плачеме, туку враќаме :bip:

Ај сега ти одговори ми на едно прашање. Ако на едната страна се наоша група од навивачи на возраст од 14-18 а на другата се наоѓаат фанови на ривалска екипа на возраст од 15-7 години како се нарекува тоа???
Добре дојде во светот на навивачите младичу! Тоа што било повредено дете кое случајно минувало е друга работа. Човек ќе помисли дека 40 годишни хулигани нападнале 10 годишни деца од идиотскиве новинари.
Па уште му се даваат политички димензии на случајот:tapp:
И не туку ми мудрувај, кога има иљадници случаи кога група албанци напаѓаат случајни минувачи по тетовските улици. Само ние не сме пички како вас да плачеме, туку враќаме :bip:

1 bold: drugi bi bile poslednicite vo takov slucaj,znaes i samiot
2 bold: takvi 1000 slucai neka mi gi spomne nekoj tetovcanec,a ne nekoj sto samo slusal deka ima grad vo makedonija i toa Tetovo
3 bold: i ova na nekoj evropjanec da mu go kazes:pusk:

детето само призна дека било "колотерална штета"-некоја коцка случајно го погодила
следен пат кога ќе провоцираат твоите браќа од Скопје,нека не плачат дека биле тепани "невини деца и жени"
кога ќе бидете тепани ПЛАЧЕТЕ по се живо и диво,а кога ќе тепате се величите како "херои":nenene:

1 bold: drugi bi bile poslednicite vo takov slucaj,znaes i samiot
2 bold: takvi 1000 slucai neka mi gi spomne nekoj tetovcanec,a ne nekoj sto samo slusal deka ima grad vo makedonija i toa Tetovo
3 bold: i ova na nekoj evropjanec da mu go kazes:pusk:

Мислим сега...ај ќе се праеме будали. Имало милион случаи каде што биле напаѓани Македонци од поголема група на албанци, и обратно не викам не. Само да речеш дека немало вакви случаи, мислим дека ни дете од 10 год. нема да ти веруе. Еве да те прашам нешто, идеме офтопик ама нема врска, знаеш ли што им се случува секојдневно на Македонците од Гимназија??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom