Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас колку што се сеќавам, во времето на Андреев (мислам дека така се викаше тој бугарот) Брегалница имаше многу добар тим. Потоа требаше газдата на Елбасан да превземе спонзорирање и ништо не бидна од тоа, потоа клубот отиде кај градоначалникот и се отиде во неповрат... Фаланга на времето имаа стварно добра навивачка група :)

Не кажа човекот ништо лошо :)
Па ни ја не кажав нешто лошо или мислев лошо само му кажав како може повеќе да знае:) можеби у постот заборајв да стаам смајли да посочев дека у постот нема иронија ниту провокација и нешто такво:helou:

Цитат од Утрински Весник

Не е првокација!
Ова е од последното гостување кај вас. Колку ми недостигаат времињата кога се играше фудбал со срце, а се навиваше со душа за клубот кој го претставуваш. Времињата во периодот 90/00 година!

За инцидентот, не знам што е и како е но само едно ке кажам........

Навивач не напага доколку притоа не го испровоцираш или нападнеш прв!

Исто ко змијата, ако не ја чачкаш не те чачка!:toe:

Дали ме читаш?

А како може да знаеш ти повеќе од тие што биле таму или вестите да знаат кој дојдоа после 1 саат!
Албанчињата тоест шверцерадоси секој ден праат акции на деца под 12 години и тоа во група од 30 души стално кога сме иста бројка бегале епа редно беше и ние да се спротиставиме еднаш!И реков преќинете со оваа дискусија или преку приватни пораки допишувајте се!

Не знам од каде сега ова ми го извади!:toe:

Овие што кажуваат на вести немаат 5 грама памет,како може да кажат дека комитите нападнале Албанци на лизгалиште,никој нема да ги нападне ако не провоцирале нз како си кажуваат што ке им текне:toe:,секогаш Македонците се криви што и да се деси богда чува

Овие што кажуваат на вести немаат 5 грама памет,како може да кажат дека комитите нападнале Албанци на лизгалиште,никој нема да ги нападне ако не провоцирале нз како си кажуваат што ке им текне:toe:,секогаш Македонците се криви што и да се деси богда чува

И тоа нападнале дечиња дојдени со мајките. Изгледа не поминале да загледаат какви мајмунишпта се обесени на оградите :tv:
Негооо гледам засилувањава изиграа магично:pos2:
Не видовме ни З од засилувања денеска :salut:

Комити не пишувајте ништо веќе по форуми ќе има официјален став!

deneska sudijata ne unisti ne dosudi penal za nas no dobar moment bese koga mu gi soblekoa gakicite na pomosniot sudija

aman be do koga so ovie gluposti a zagubi vardar mora nekoja glupost da ima daj ednas da priznaeme deka timot e tapa slab i da ne se pravat gluposti koj stetat i na klubot i na drzavata
каква врска има сега клубот и државата со инцидентот:tapp:
или можеби пак ќе се исполитизира дека жени и деца биле нападнати само:pos2:па друг пат тие постарите нека не трчаат толку:pos2:

каква врска има сега клубот и државата со инцидентот:tapp:
или можеби пак ќе се исполитизира дека жени и деца биле нападнати само:pos2:па друг пат тие постарите нека не трчаат толку:pos2:
tokmu toa prijatelce site znaeme sto se slucuva potoa i koj go izvlekuva najdebeliot kraj

Па нека дојдат овде у Тетово да видат што е и како е работата, кога провоцираат кај и да те сретнат. 100 нивни провокации не вредат ништо, а една наша вреди многу!

Oni znaat od takov siten incident da napravaam koj znae sto, a nie kutime

Па нека дојдат овде у Тетово да видат што е и како е работата, кога провоцираат кај и да те сретнат. 100 нивни провокации не вредат ништо, а една наша вреди многу!
на погрешно место бараме правдина:jaj:
како и да е СЕПАК КОМИТИ ПАК ЌЕ ГО ЈАДАТ:kesa:

Ah be preku kur mi e od siptarskive pederi. Non stop provciraat i koga ke mu vratis ajde etnicka netolerancija, vinovnici makedoncite.Pa aj zimi kur, slepi se ili so e rabotata ne gledaat deka prvi se Albancite zapocnuvaat. Smrdeni kopilinja

Милано ни направи услуга со гол во 90 минута и тепаа 3-2,не ни избега Победа на табела тоа е добро:toe:

bravo be... jako vi e da i se sprotistavate na eden 11 god. dete koe ve "navreduva", nisto ne e cudno koa se zbori za vas, naviknati ste da se tepate so zeni i deca i na kraj vikate tepavme shverceri haha, 11 god. dete ne moze da bide clen na navivacka grupa a kamoli na shvercerite. Sramota! ova ne e hrabar akt tuku kukavicki, takvi ve znaevme sekogas. Sekogas mediumite krivi za vas cccccc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom