Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Идентитетот на тие што присуствувале во инцидентот е одма дознаен (не навлегувам дали биле криви или не и дали ги измавале со причина) само ме интересира дали на тие што беа снимени со камера и претрчуваа со секири, лопати, ашови и друга „покуќнина“ им е дознаен идентитетот.

Онака чисто информативно. ; )
добија решение за работа во некои од соодветните министерства-Министерство за одбрана,за внатрешни работи и нивното најомилено за ПРАВДА
.........хајка невидена,срамота за Македонскиот народ,пак Македонец те суди,но сега под команда и директива од тие што се против Македонија

се прашувам што ќе биде ако дел од Македонскиот народ,населби и градови имаат авторитет како одредени албански населени места:toe:

како и да е очекувам на следната утакмица да има значително присуство на навивачи со пароли да ја ИСКАЖАТ вистинската репресија врз Македончето(се надевам дека истото ќе го направи и гостинскиот табор-Чкембари)

Разликата меѓу нас и почитуваните господа од ебаната националност е што кај нас нема никој да те подржи за разлика од нивните кои си се бранат во било каков случај. При ниеден случај кога низ Тетово биле тепани македонски гимназијалци не се десило некој албансики политичар да го осуди инцидентот главно тоа се изолирани тепачки :kesa:
За разлика од нив, нашите поштовани новинари кои главно доаѓаат од други градови и немаат три чисти како е да живеепш во град кај што некој може да ти збрца нож и да не одоговара а ако случајно го пипнеш има да скапеш во затвор, не осудија и за Нерези http://mojonblog.blogspot.com/2009/08/blog-post_16.html а истото го прват и сега:tv:

Како и да е имам само едно да им препорачам...
hjhjb.png

Како за крај еве ги и сликите од мечот со работнички
http://www.komiti.org/gal1/gallery2/main.php?g2_itemId=2218&g2_highlightId=2233

Разликата меѓу нас и почитуваните господа од ебаната националност е што кај нас нема никој да те подржи за разлика од нивните кои си се бранат во било каков случај. При ниеден случај кога низ Тетово биле тепани македонски гимназијалци не се десило некој албансики политичар да го осуди инцидентот главно тоа се изолирани тепачки :kesa:
За разлика од нив, нашите поштовани новинари кои главно доаѓаат од други градови и немаат три чисти како е да живеепш во град кај што некој може да ти збрца нож и да не одоговара а ако случајно го пипнеш има да скапеш во затвор, не осудија и за Нерези http://mojonblog.blogspot.com/2009/08/blog-post_16.html а истото го прват и сега:tv:

Како и да е имам само едно да им препорачам...
hjhjb.png

Како за крај еве ги и сликите од мечот со работнички
http://www.komiti.org/gal1/gallery2/main.php?g2_itemId=2218&g2_highlightId=2233
Нашиве новинарчиња никогаш не знаеле а нема ни да дознаат што значи ривалство!
Ко прво не присуствувале на тие инциденти и не можат да кажат дека со сигурност така е!Само гледаат да се напраат Мајка Тереза пред народот:tapp: И нормално да се плука по тоа што е македонско.:kesa:

Работава, ама ја не знам био сам на подрум.:toe:

Убаво си кажа ши*****т у нерези ЈА НЕЗНАМ!Така сеа и ние НЕ ЗНАЕМЕ!Не сме биле таму:toe:
Иначе у сабота сите на тренинг да го поддржиме ВАРДАР во последниот тренинг пред дербито во недела!

Убаво си кажа ши*****т у нерези ЈА НЕЗНАМ!Така сеа и ние НЕ ЗНАЕМЕ!Не сме биле таму:toe:
Иначе у сабота сите на тренинг да го поддржиме ВАРДАР во последниот тренинг пред дербито во недела!
Во колку саат е тренингот, и кај ќе се собираме?На фонтана?

...povtorno starata prikazna...koj prv pocnal?...Kaj pa i ova vremevo se zadrza ladno,neli trebase da bide potoplo...ni lizgaliste ni nisto ke nemase...ama pa moze mesto lizgaliste ke imase bazen na plostad...pa ke imase "skokanje na glava"...
p.s./ zaboravija samo vo opstiov metez da go prasaat maliot "povreden" za kogo naviva???..oti i toj kako i da e,mora za nekogo da naviva...i plus trebase da mu dadat eden dres poklon od makedonska reprezentacija,da zaboravi na traumite...ama nikoj ne se seti...
:pishtoldz...

...povtorno starata prikazna...koj prv pocnal?...Kaj pa i ova vremevo se zadrza ladno,neli trebase da bide potoplo...ni lizgaliste ni nisto ke nemase...ama pa moze mesto lizgaliste ke imase bazen na plostad...pa ke imase "skokanje na glava"...
p.s./ zaboravija samo vo opstiov metez da go prasaat maliot "povreden" za kogo naviva???..oti i toj kako i da e,mora za nekogo da naviva...i plus trebase da mu dadat eden dres poklon od makedonska reprezentacija,da zaboravi na traumite...ama nikoj ne se seti...
Ако не да идеме сите и да му го испушиме по еднаш :toe:

Тие цела фамилија ни Македонски не знаеа, ја дрес ќе му поклонувам...:pos:
Негооо, знае ли некој дали некогаш ќе заиграат засилувањава :toe:

И од цел напис во Македонски спорт ќе го извадам ова:
Зошто протестираа "вардарците" во 45. минута?

Се играше судиското продолжение од првиот дел кога судијата Ставрев првпат свирна за крај, тогаш топката го удри во рака дефанзивецот на "романтичарите" Васко Божиновски. "Вардарците" веднаш се стрчаа кон Ставрев барајќи пенал. Пенал немаше од две причини. Првата е што судијата веќе свирна крај, а втората е уште позначајна, Божиновски беше надвор од својот шеснаесетник.

^^^ Што зборува типов. Како може да досуди крај сред акција во која може да падне гол??? И никој не се бунеше за пенал, ама имаше чист слободен од работ на шеснаесетникот. Ти ебам малумните судии :tapp::tapp:

чоече дај НЕ ГО ПОТИ!!!
па САМО КАЈ НАС за секоја натепана личност се пишуваат романи и доаѓаат кралеви,премиери и претседатели на посети:tapp:

Се играше судиското продолжение од првиот дел кога судијата Ставрев првпат свирна за крај, тогаш топката го удри во рака дефанзивецот на "романтичарите" Васко Божиновски. "Вардарците" веднаш се стрчаа кон Ставрев барајќи пенал. Пенал немаше од две причини. Првата е што судијата веќе свирна крај, а втората е уште позначајна, Божиновски беше надвор од својот шеснаесетник.

^^^ Што зборува типов. Како може да досуди крај сред акција во која може да падне гол??? И никој не се бунеше за пенал, ама имаше чист слободен од работ на шеснаесетникот. Ти ебам малумните судии :tapp::tapp:
можеби тогааш не ГЛЕДАЛ дописникот:tapp:
имаше играње со рака, и требаше да досуди слободен удар,но изгледа му беше страв да не испадне X,па некој да не фати во кладилница:tv:

Драги Вардарци, најдобар начин за да негираме се што се кажува и да покажеме дека правдина нема за Комити мора да се собереме во голема бројка на наредната утакмица со Пелистер...
Да се врати фудбалскиот дух во Скопје, следи дербитно на Македонија..

Ke igraat so pAlister sega Polozani i Kirovski nemaa dobieno sertifikat od ffm mislam za moznost za nastap a Mojsov i Mitrev igraa :)

Ако не да идеме сите и да му го испушиме по еднаш
Тие цела фамилија ни Македонски не знаеа, ја дрес ќе му поклонувам..
...nevideno nesto kolku nemas gram intelegencija za da procitas nesto "megju redovi"... znaes 100% mislev toa za dresot deka treba da mu dadat...pa da zavrsi kaj sverceradosi u kolekcija...oti maliot sigurno ne naviva za vardar...
p.s./drug pat pred da pises nesto,procitaj 3 pati toa sto jas sum go napisal !
:pishtoldz

чоече дај НЕ ГО ПОТИ!!!
па САМО КАЈ НАС за секоја натепана личност се пишуваат романи и доаѓаат кралеви,премиери...
...ama za vas(nas) sigurno nema da dojdat na poseta...

http://www.spic.com.mk/kat/hronika/gruevski-deca-kako-deca-se-stepale-i-se-povredile.html

ЦЦЦЦЦЦ

А тоа што истепаја македонци во гимназијата во Тетово никому ништо. Што не отиде груески да ги посети тие деца. А директорот на гимназијата изјави како демек нема ништо тоа нормално е. Значи да се тепаат македонци е нормално а ако албанец испровоцира и го истепанат тоа не е. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

"Вардарците" без пари и со новата управа!?
И покрај постојаните најави за исплата на вардаровите фудбалери кои повеќе од шест месеци без пари настапуваат за црвено-црниот дрес, сепак, с$ уште нема исполнување на обврските барем за дел од заостанатите долгови за оние играчи кои се 'староседелци' во клубот. Ниту доаѓањето на новото раководство за фудбалерите на најтрофејниот македонски клуб досега не донесе барем мало финансиско 'заживување'. Според најавите, по завршувањето на извесните правно-административни реорганизации во клубот, деновиве ќе има исплата за "вардарците".

izvor: http://www.sport.com.mk/?ItemID=20045026D2E28E449FC2F119100A47E4

...nevideno nesto kolku nemas gram intelegencija za da procitas nesto "megju redovi"... znaes 100% mislev toa za dresot deka treba da mu dadat...pa da zavrsi kaj sverceradosi u kolekcija...oti maliot sigurno ne naviva za vardar...
p.s./drug pat pred da pises nesto,procitaj 3 pati toa sto jas sum go napisal !
:pishtoldz
.
Знаеш како иде тоа. Сите постови ти се напишани со некоја доза на иронија главно насочена против нас, и кога еднаш таа иронија нема да биде против нас, никој нема да го препознае тоа :pos:
Се надевам ќе ми простиш YOU ALLMIGHTY Clint :cuc::cuc::pos:

Ke igraat so pAlister sega Polozani i Kirovski nemaa dobieno sertifikat od ffm mislam za moznost za nastap a Mojsov i Mitrev igraa :)
Да бе играле овие :kesa: Врска немав дека настапија во саботата :pos: Пу мајката одбраната ни беше очајна тогаш, се надевам ќе направиме некоја промена набрзо :pipi:
Далеку сме сеуште од зоната за спас. Цели 6 бода од Победа (нормално ако ни ги одземат тие 3 со Металург). Па тим кој би требало да го бркаме ќе бидат или Прилепчани или пак Турново кој ми изгледа за многу слаб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom