Фала. Го средив денеска.не. личната карта со тебе, и идеш во канцелариите или продажно место на т-мобиле, добар ден јас сум дојден за....
Ако неможеш да го исправиш тогаш други контакти за сим, за што телефон уствари се работи ?Еден од пиновите за сим картичката на телофонот ми е изместен т.е пропаднат. Што може да се направи?
Сам можеш да пробаш апдејт, формат и сл.Ми треба една информација:
Имам е71 во последно време често ми се укочува баш кога ќе треба да кренам кога некој ми ѕвони. Хелп?
Бидна работа се исправи.Ако неможеш да го исправиш тогаш други контакти за сим, за што телефон уствари се работи ?
Па можит да е кодиран и да работат само на нивна мрежа,ама можит да се одкодират и да работат на друга мрежа само што пари не знам,прашај некој од сервисериве што ги имат на кајгана.Момци, дали телефон купен од One може да работи на други мрежи или ги кодираат само за нивната?!..... ИТНО ми треба информација...
фала однапред
Се јавив, прашав во One и ми рекоа дека не бил кодиран, ама сепак малку сум скептичен и не им верувам баш - незнам зошто :raz: .... а планирам да дадам добра сума на пари за моќно телефонче, па да не излезам зафркнат на крај...Па можит да е кодиран и да работат само на нивна мрежа,ама можит да се одкодират и да работат на друга мрежа само што пари не знам,прашај некој од сервисериве што ги имат на кајгана.