Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
помош луге до пред некој ден кога имав пропуштен повик а не сум видел кој ми ѕвонел ми стоесе известување ( порака) на екран дека имам пропустен повик ама сега приметив дека не ми показува кога имам пропустен повик а кога идам сам да си проверам на слусалката тогас стои дека некој ме барал се работи за телефон LG GU230.

Се јавив, прашав во One и ми рекоа дека не бил кодиран, ама сепак малку сум скептичен и не им верувам баш - незнам зошто :raz: .... а планирам да дадам добра сума на пари за моќно телефонче, па да не излезам зафркнат на крај...
А да го носам одпосле на декодирање - НЕ, поарно не би ни земал од кај нив

Ај дај линк да видам за кој телефон се работат.

Сакав да земам Sony ercisson w995, ама слушнав дека батеријата била слаба па се откажав. Сега се мислам меѓу Sony ericsson satio U1i и Nokia X6. Некој да не има искуство со телефониве?

Имам sony ericsson w595,до пред малку работеше супер,и одеднаш ми се исклучи и толку веќе не се уклучуе,само стои тоа sony ericsson.Помош?

x10 od tmobile ne e kodirana, vip ne ni znam dali ja imaat.

w595 - sw problem ;)

Имам нокиа н73 што не го користам веќе цела година, па сега сакав да го оклучам но ми бара Lock code, што на мене ми е заборавен. Има ли начин да го отклучам ?

нокиа

Си пратив песна преку мас стореџ во мјузик, и ми ја нема во плеерот само во фајл менаџер и неќе да ми дојде во плеерот? Помош
И некои слики шо ги имам во мобилен не ги прикажува на компјутер, од два дена сликите ги прескокнува, а во мобилен ги има.

Имам Nokia 5310, и од време на време ми покажува "Sim card registration failed", без да го чепкам воопшто. Па морам да ја извадам батеријата, да ја ставам пак, за да почне да работи. До што може да е проблемот, и дали може да се среди?

Bump.

нокиа

Си пратив песна преку мас стореџ во мјузик, и ми ја нема во плеерот само во фајл менаџер и неќе да ми дојде во плеерот? Помош
И некои слики шо ги имам во мобилен не ги прикажува на компјутер, од два дена сликите ги прескокнува, а во мобилен ги има.

ресетирљај телефонот за да може да ја отчита новата состојба... т.е. да создаде плеј листа

--- надополнето ---

KAj se prodavaat baterii za i phone kineski ?
Pozdrav

тука можеш да си купиш таква батерија...

www.spaiva.com.mk

би требало да имаат

Ме интересира кој мобилен оператор има најповолна понуда за мобилен интернет. Моментално сум на вип но неможам да активирам интернетот. Мобилниот е Sony Ericsson Vivaz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom