Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
10e samo konvertorot, t.e. dolniot delНе игра улога дали е оригинална или кинеска за да работи вака, туку лизгачот е - чао
10e samo konvertorot, t.e. dolniot delНе игра улога дали е оригинална или кинеска за да работи вака, туку лизгачот е - чао
А пред да ги симниш темите да пробаш да си одбериш модел на мобилен горе десно?Imam Sony Ericsson W595. Me interesira zosto nekoi temi so animacii ili slicno ne mi gi otvara. Obicno temi vadam od www.zedge.net. Ako znae nekoj neka kaze sto e fintata so telefonot, blagodaram odnapred!
Epa modelot e odbran. Znaci tema za Sony Ericsson W595 na drugar mi telefonot moze... a na mojot neА пред да ги симниш темите да пробаш да си одбериш модел на мобилен горе десно?
што модел?blutut uredot ne mi go jaavuva na telefon t.e nemozam od tel da pratam na kompjuter a obratno da staviv otkrien blutut ured no pak ne go pronaogja
Ako mislis na telefonot ne e bitno imam probano so 5-6 tel pak isto e .................што модел?
Сам мислам дека неможе! Мислам дека само може да идеш таму од каде што си го купил т-мобиле оне или вип они одма ти го лоцираат!ме интересира на кој начин се лоцираат телефоните, како може и дали може сам да лоцирам изгубен ајфон ги имам сите кодови (имеи) на телефонот?
Фала многу друже, тоа беш проблемот на друга усб порта го препозна хардверотпробај на друга усб порта... или преку некој усб хаб... се дешава понекогаш оваа глупост...